Схоже, що "казки", які розносять кремлівськими телеканалами про біолобораторії, починають втілюватися в життя. Звичайно, що простим людям не до жартів, проте з фактами не посперечаєшся.

Так, у тимчасово окупованому росією Криму, зокрема у місті Севастополь, різко зріс рівень захворюваності на педикульоз.

Про це із панікою пишуть пропагандистські засоби масової інформації.

Перевірка на педикульоз, ілюстраційне фото
Перевірка на педикульоз, ілюстраційне фото

Є інформація, що за останні сім місяців у Криму виявили 283 хворих, що у 1,9 разу перевищує рівень хворих за аналогічний період 2022 року.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

За даними так званого "Міжрегіонального управління Росспоживнагляду в Криму та Севастополі", на території Криму більшість хворих (90%) – це діти віком до 17 років.

"У Севастополі захворюваність на педикульоз серед населення становила 81 випадок, що в 2,9 рази більше, ніж минулого. З них 66 випадків - діти", - пишуть пропагандисти.

Воші, фото: lenta.ua
Воші, фото: lenta.ua

Варто нагадати нашим читачам, що чиновники ввели карантин у частині міста у Флориді, спрямовуючи зусилля на ліквідацію гігантського африканського равлика, який несе паразитів.

3,5-мільйонний район Мірамар в окрузі Броуард, розташований всього за 11 миль на захід від Голлівуду, буде оброблений молюскіцидом на основі металдегіду для знищення гігантських африканських равликів після того, як принаймні один був виявлений у цій області на початку червня.

Нагадаємо, Віталій Козловський встиг забруднитись у лавах ЗСУ, вирушивши на передову: "Все по райдеру".

Раніше повідомлялося, що мобілізувати не можна лікувати: з якими хворобами не заберуть до армії.

Також, Одесу охороняють "бойові морські наступальні котики", у ворога жодних шансів: "Виведені у біолабораторіях".