Найбільша українська державна компанія "Укрпошта", яка займається доставкою поштових відправлень, продовжує подавати своїм клієнтам неприємні "сюрпризи".

Цього разу українець розповів, що за цілих півтора роки, до нього прийшла лише одна посилка із чотирьох. А решта, за його словами, була безрадньо вкрадена.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта "Укрпошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"За півтора року з чотирьох відправлених з-за кордону посилок без трек-номера дійшла лише одна. Інші безсовісно вкрадені. Люди, які це зробили, навіть не зрозуміли, що вкрали і просто викинули мої посилки на сміття. Це були запасні частини до корпусу мого комп'ютера Іншим людям вони просто ні до чого.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

В Укрпошті працюють люди без найменшого уявлення про сумління та порядність і влаштовуються вони на цю роботу лише для того, щоб мати можливість красти. Посилання без трек-номера – найкращий кандидат на крадіжку, бо неможливо навіть відстежити, на якому саме етапі посилка зникла і так звані співробітники Укрпошти користуються цим на повну.

Бажаю їм, щоб на кожному кроці в житті з ними чинили так само, як вони роблять із людьми, яким не пощастило зв'язатися з Укрпоштою.", - розповів свою неприємну історію незадоволений клієнт "Укрпошти".

Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеного клієнта "Укрпошти", скріншот: otzyvua

Нагадаємо, "Ні бл**ь, це я забув...": голова "Укрпошти" Ігор Смілянський похвалився навичками спілкування з клієнтами.

Раніше повідомлялося, можуть бути труднощі із призначенням пенсії: ПФУ попередив українців.

Також, під наглядом будь-яка "розкіш" навіть банківська картка: хто зможе отримувати субсидію в 1850 грн.