Володимир путін вирішив звернутися до магів, щоб перемогти, але окупанти падають: "Вони бачать два розвитку шляху"

мертвий путін, скріншот: YouTube
мертвий путін, скріншот: YouTube

Відома українська астрологиня та тарологиня Яна Езотеричка вирішила подивитися, що відбувається сьогодні у Кремлі, і чи чекатиме на них незабаром переворот. Про це вона розповіла на своєму YouTube каналі, де регулярно викладає нові ролики з прогнозом того, що ж відбуватиметься найближчим часом. Цього разу їй стало цікаво, і народу найімовірніше теж, які на сьогоднішній день настрої у Кремлі. Там, де ухвалюються всі найважливіші рішення щодо України. Розклад вийшов цікавим, і першою картою стало навчання. Хтось навчається чомусь, і є вона досить кармічною. Там зараз відбуваються такі процеси.

Семеро загиблих після удару по центру Чернігова: лікарі щосили рятували 6-річну дівчинку

Обстріл Чернігова, фото МВС
Обстріл Чернігова, фото МВС

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Російські окупанти вранці 19 серпня завдали жорсткого ракетного удару по центру Чернігова. Попадання було по драматичному театру, де в цей час для мешканців проводилася виставка дронів. У Міністерстві внутрішніх справ офіційно повідомили, що внаслідок удару в Чернігові померла 6-річна дитина. Її життя обірвала ворожа ракета. При цьому мати загиблої дитини перебуває у важкому стані. Уточнюється, що на місці патрульна поліція намагалася надати допомогу дитині, проте її так і не вдалося врятувати. Загалом через обстріл драматичного театру загинуло 7 людей.

Газ, опалення та гаряча вода: коли чекати на підвищення тарифів, українцям назвали можливі терміни

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Тарифи на комунальні послуги, зокрема на газ, опалення та гарячу воду, неминуче зростатимуть. Втім, поки що діє мораторій на їх підвищення. Про це йдеться в Інфляційному звіті Національного банку України. За прогнозами Нацбанку мораторій на підвищення комунальних тарифів може залишатися чинним до 2025 року. Коли ж його дія закінчиться, то регулятор розраховує, що ціни на газ, опалення та гарячу воду підніматимуть плавно та поступово. У Національному банку зазначають, що тариф на світло, який набув чинності з 1 червня, виявився вищим, ніж прогнозували в регуляторі, втім, на уповільнення інфляції це не вплинуло.

Відключення світла по 10 годин: українців попередили про важку зиму навіть без ракетних обстрілів

Вимкнення світла. Фото: скрін youtube
Вимкнення світла. Фото: скрін youtube

Українців попереджають про те, що зимувати доведеться по 8, і по 10 годин на день без світла, навіть без ракетних атак росії. Про це розповіли експерт в галузі енергетики Юрій Корольчук та колишній міністр енергетики Іван Плачков. Такі невтішні прогнози зумовлені масивними ракетними атаками нашої енергосистеми минулої зими. Усі роботи по її відновленню працівниками "Укренерго", дали змогу відремонтувати лише близько 30% обладнання. Це створює серйозні виклики перед країною перед майбутнім опалювальним сезоном. Юрій Корольчук, експерт у галузі енергетики, підкреслює, що навіть за умови припинення ракетних атак, імовірність відключень у зимовий період залишається високою.

З'явитися у військкомат без повістки: кому треба поспішати до ТЦК, поки не пізно

Вручення повістки. Фото: скрін youtube
Вручення повістки. Фото: скрін youtube

В Україні разом із військовим становищем продовжили і загальну мобілізацію до 15 листопада 2023 року. У Міноборони зізналися, що українці бояться приходити до військкоматів навіть для оновлення даних. Через це у відомстві вигадали, як "витягнути" українців у військкомати. Вони залучили відомих військових, які сказали, що теж мають страхи, але головне – вміти подолати їх. Нині стало відомо. що до осені деяким українцям треба з'явитися до військкоматів, навіть якщо повістка їм не приходила. Усі чоловіки від 18 до 60 років вважаються військовозобов'язаними та можуть бути мобілізовані для захисту країни. Важливою складовою мобілізації є військовий облік, який передбачає збір, аналіз та зберігання інформації про мобілізаційні ресурси.