Нещодавно Ольгі Дроздовій висунули підозри у розтраті державних коштів.

Не дивлячись на сусільне обурення та висунуті підозри, Дроздова і зараз керує закупівлями в управлінні освіти Днпровського району.

Ольга Дроздова. Фото з відкритих джерел
Ольга Дроздова. Фото з відкритих джерел

21 серпня в систему з держзакупівель було завантажено кілька держзакупівель. В протоколі в розділі контактна та відповідальна особа зазначена сама Ольга Дроздова.

Закупівля. Фото: скрін телеграм

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Показати ще

На Дроздову та її керівника не вплинули ні обурення громадян стосовно закупівлі "золотих" овочерізок, конструкторів, барабанів, ані висунуті підозри. Вона та її керівник як і раніше займають свої посади. Ця ситуація виглядає не дивно, адже чиновниця разом із своїм керівником неодноразово іздили вдвох на відпочинок в Дубаї. Яких нових та значно дорожчих закупівель чекати - невідомо.

Ольга Дроздова відповідальна за проведення державних закупівель та опублікування звітів, які не були зареєстровані в електронній системі. Підозру чиновниці було висунуто через державні закупівлі за дуже завищеними цінами. Зокрема на її рахунку овочерізки в укриття, які коштують значно дорожче звичайної ціни. На думку слідства київська чиновниця скористалася службовим становищем, діяла всупереч інтересам служби та в результаті закупівлі розтратила значну суму деравнх коштів.

Нагадамо, інформаційний портал Знай повідомляв, ресторани у Каннах та Ніцці: як сім'я голови Харківської облради Луценко забезпечила собі безбідне майбутнє за кордоном

Раніше портал Знай інформував, майбутній король принц Вільям вляпався у скандал і образив три десятки жінок: "Як мало вони думають"

Також наш портал повідомляв, ексчиновниця принизила усіх власників собак: "Суспільству користі - нуль"