Детективами Бюро Економічної Безпеки було викрито посадових осіб чотирьох медичних закладів, які привласнили собі державні кошти.

Зараз перевіряється причетність до цієї справи народного депутата.

У лікарнях Київської області посадові особи проводили сумнівні тендери, а ціни на закупки приголомшували. Слідчі приводять дані, що протягом 2021-2023 років керівники цих закладів уклали низку договорів з приватною компанією на покупку фармацевтичних препаратів.

За офіційними даними, ціна закупки перевищувала реальну у 8 разів, а подекуди й більше. Такі необґрунтовані ціни ніхто пояснити не зміг. Під час обшуків у закладах було вилучено договори тендерів та іншу документацію, їх направили на економічну експертизу. Лише після експертизи буде названо точну суму збитків, завданих державі. За приблизними підрахунками, сума збитків наданих державі становить близько 9 мільйонів гривень.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Співробітники БЕБ виявляють деталі схеми та перевіряють інформацію стосовно причетності до схеми народного депутата. Поки що ім’я народного обранця не називають.

БЕБ. Фото: Бюро економічної безпеки України

Весною цього року ЗМІ було помічено та опубліковано інформацію про тендер одної з обласних лікарень Київщини. Тоді тендер викликав значний резонанс через завищені ціни закупівлі. Тоді закупки пов’язували з народним депутатом. Саме він привів до влади людей, які впливають на розподіл медичних засобів та мають бюджети, які витрачають на от такі закупівлі.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, повідомляв, понад 163 мільйони в асфальт: на Одещині планують провести капільний ремонт дороги

Раніше, портал Знай інформував, замахнулись на мільярди: Дніпровська ОДА хоче ремонтувати дороги на шалені гроші

Також, наш портал повідомляв, вже у футбол разом ганяють: Микола Скорик з ОПЗЖ намагається пропхатися в Раду, прикриваючись благодійністю