Список міжнародних спонсорів війни поповнився, туди потрапили відомі марки тютюнових виробів.

Це Philip Morris International та Japan Tobacco International. Вони, попри гучні заяви про вихід бізнесу з території РФ, продовжують активно там працювати.

Вони не припиняли свій бізнес у країні агресорці росії та не збираються виводити його і надалі. Цими компаніями сплачуються значні податки, адже торгові марки займають майже весь ринок тютюну. Про це повідомляється у Національному агентстві протидії корупції.

НАЗК, фото pravda
НАЗК, фото pravda

Ці тютюнові вироби займають значну частину ринку і в Україні, адже туди входять і звичайні сигарети, і засоби для електронного нагрівання тютюну. У Росії є філії Philip Morris International у майже 100 містах. Компанія на ринку Росії складає частку в 30% від усієї тютюнової продукції, а інвестиції торгової марки у країні-агресорці оцінюються у майже 2 мільярди доларів. Інвестиційна програма там – довгострокова.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Фінансова звітність підрозділу торгової марки говорить про те, що з початку війни виручка з продажів зросла у перший рік на 8%. Так, тоді вона становила 140 мільярдів російських рублів.

Japan Tobacco International займає перше місце на тютюновому ринку Росії.

Викладка цигарок, фото: dniprograd.org
Викладка цигарок, фото: dniprograd.org

До виробів входять найвідоміші сигарети. За останні 20 років інвестиції компанії в Росії перевищили 4, 6 мільярдів доларів. У 2020 році податки торгової марки склали майже 1, 4% для федерального доходу РФ. У НАЗК повідомляють, що попри заяви компанії, щодо припинення виробництва в РФ, сама компанія розповсюджує і виробляє вироби в РФ і по цей день.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, чоловік виявив на пляжі шмат металу, який виявився дуже дорогими монетами: розбагатіти не вдалося

Раніше, на порталі Знай, повідомлялося, на росії збили особистий літак євгенія пригожина: все у вогні, є жертви

Також, наш портал інформував, за що можна заробити штраф у 30 тисяч у готелі: це рішення прийнято заради безпеки