Олена Зеленська довгий час була в тіні у свого зіркового чоловіка і доки Володимир розважав усіх на сцені, вона скромно сиділа над сценаріями.

Після того, як Володимир Олександрович став Президентом України, мешканці нашої країни змогли частіше бачити й Олену, яка виконує обов'язки першої леді. І поки весь світ не може намилуватися на дружину нашого президента, пропонуємо вам побачити. якою вона бфила до такої загальної любові.

У мережі показали архівні фото президентського подружжя Володимира Олени Зеленських. Статус першої леді наклав Олену Зеленську на нові зобов'язання. Зважаючи на це, дружина президента видалила всі фото зі своїх акаунтів у Facebook і свій аккаунт у російському соцпочеті "Вконтакте".

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Однак, у мережі все ж таки залишилися неофіційні фото першої леді. Журналісти одного разу розкопали в офіційному акаунті "ВКонтакте" Володимира Зеленського, в який він багато років уже не заходить, цілий альбом під назвою "Я і моя сім'я", де можна побачити зворушливі фото президентського подружжя.

Нагадаємо, що Олена Зеленська вразила унікальним виглядом, у джинсах ви її ще не бачили.

Раніше ми повідомляли, що Олена Зеленська розповіла про випробування шлюбу з Президентом України: "Відчуваєш себе нещасною іноді".

Також стало відомо, що Олена Зеленська розповіла, як жити з Президентом України і чи миє він посуд: "Життя саме дає тобі накази".