Дуже важливим аспектом є ретроградний стан Меркурія, яке триватиме два перші тижні вересня.

Тому будьте готові, що у всіх справах, пов'язаних з отриманням та обробкою інформації, з освітою та роботою розуму, можуть виникати проблеми, бути багато суєти та хаосу. 4 вересня вийде зі свого ретроградного становища Венера, що відкриває широкі перспективи для романтичної сфери нашого життя. До того ж, у вересні 2023 року на нас чекає Молодий місяць у Діві, яка настане 15 вересня: це одне з найлегших Молодого місяця року. А ще 23 вересня не забудьте загадати бажання, адже саме на цю дату випадає день осіннього рівнодення, і Сонце в цей момент перебуватиме у Терезах.

Мапа Бажань. Фото: youtube
Мапа Бажань. Фото: youtube

ОВЕН

Цього місяця на вас звалиться стільки справ, що розгрібати їх доведеться ще довго. Ніяких нових любовних захоплень у вас з'явитися не повинно, так що краще займіться відновленням старих, звичайно, якщо ви встигли розійтись. Якщо зараз у вас повноцінні стосунки, займіться їх зміцненням. Не бійтеся брати всю відповідальність у свої руки. Закиньте думки про нові проєкти у роботі. Присвятіть себе повністю кар'єрі та не кидайтеся на підкорення нових незвіданих висот. Цього місяця можливі проблеми із репродуктивною системою. Вжийте всіх запобіжних заходів щодо цього питання, щоб максимально убезпечити себе і свою кохану людину.

Сприятливі дні у вересні – 8, 12, 20, 22, 27, 28.

Популярні новини зараз
В опалювальному сезоні знизять тариф на світло: хто платитиме 1,32 грн за кВт Продукти продаватимуть за новими правилами: чи постраждає звичний раціон українців Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

Несприятливі дні вересня – 1, 7, 16, 23, 25, 30.

ТЕЛЕЦЬ

Цього місяця вам, Тельці, треба бути старанними і не боятися брати на себе відповідальність. Девіз для вас на вересень простий: "Готовий? Дій!". У любовних справах цей девіз доведеться, як ніколи до речі. Можливо, ваша друга половинка буде не завжди в змозі приймати доленосні для вас рішення. А от сфера кар'єри буде для вас вкрай успішною у вересні. Будуйте далекосяжні плани, не забувайте про нагальні проблеми – тоді у вас все обов'язково вийде. Цього місяця можливе невелике підвищення. Якщо ви схильні до ревматизму, то цього місяця він спокійно може проявити себе. Також не надумайте переохолоджуватися, коли погода ще тепла, все одно будьте напоготові.

Сприятливі дні у вересні – 4, 8, 13, 21, 23, 25.

Несприятливі дні вересня – 1, 7, 11, 15, 24, 30.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: boredpanda/Zuzana
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: boredpanda/Zuzana

БЛИЗНЮКИ

Цього місяця Близнюкам слід бути обережними та обачними. Це стосується всіх сфер життя: кохання, кар'єри, здоров'я. Вам не рекомендовані, якісь експерименти, авантюри та інші нестабільні пригоди у коханні. Оскільки нових знайомств у вас не передбачається, займіться укріпленням старих. Якщо ви вже у стосунках, значить киньте всі сили та всю енергію на їхнє вдосконалення. У роботі ви повинні бути амбітними та енергійними. Відсидітися в тилу у вас все одно не вийде, але й кидатися грудьми на амбразуру теж не слід. Робіть все за строго наміченим планом. Найслабшим місцем у вересні у Близнюків продовжує бути шлунок. Можливо, порушення кислотності, можливо, є схильність до виразки.

Сприятливі дні у вересні – 2, 7, 11, 13, 22, 26.

Несприятливі дні вересня – 4, 6, 17, 21, 24, 30.

РАК

Цей місяць для вас стане найспокійнішим і найбіднішим на емоції, якщо, звичайно, так можна висловитися. Ви все ще не можете відійти від відпустки, але треба зібратися і поринути у роботу з головою. Перекладіть усі обов'язки щодо стосунків на могутні плечі вашої другої половинки. Намагайтеся більше відпочивати та приділяти часу собі. У кар'єрі все те саме, що і на любовному фронті. Бойові дії тимчасово припинені, бігти нікуди не треба, доводити щось краще не варто. Намагайтеся відпочивати навіть на роботі. Просто увійдіть у режим "автопілота" і спокійно виконуйте свої звичні завдання. Місяць може принести чергові складності тим Ракам, які мають проблеми з ендокринною або нервовою системою. Загальний стан погіршиться, захворювання можуть протікати яскравіше, починатися раптово.

Сприятливі дні у вересні – 4, 9, 18, 22, 25, 27.

Несприятливі дні вересня – 1, 12, 14, 16, 20, 24.

Успіх. Фото Freepik
Успіх. Фото Freepik

ЛЕВ

Перша новина полягає в тому, що цього місяця ви станете більш чутливими до емоцій інших людей. Друга новина полягає в тому, що ви станете менш дипломатичні, що, звичайно, зіграє з вами певний жарт. Ваші емоції будуть бити через край, ви можете стати навіть надто емоційними. Намагайтеся тримати себе в руках, тому що емоції - це річ складно контрольована. У відносинах головне не перегнути ціпок. Кар'єрне просування Львів можливе, але лише за наявності певного блату. Хоча він може полягати і в тому, що хтось зателефонує до вашого начальника і попросить просто не заважати вам. Якщо ви займаєтеся розумовою працею, цього місяця можете задуматися про те, щоб зайнятися чимось простим, тобто скоріше навіть фізичним. Ви будете сильно схильні до різноманітних простудних захворювань. Намагайтеся не контактувати із відверто хворими людьми.

Сприятливі дні у вересні – 5, 8, 11, 21, 25, 27.

Несприятливі дні вересня – 6, 10, 12, 19, 23, 29.

ДІВА

Вересень стане по-справжньому гарячою часом для цього знаку зодіаку. Ви повинні скрізь встигати, робити неймовірну кількість справ одночасно, а трубку телефону можете сміливо примотати до голови скотчем, ну або просто купити собі гарнітуру. Цього місяця можете сміливо передати управління вашими стосунками на плечі другої половинки – цього місяця ваша основна турбота – кар'єра. Не має різниці: чоловік ви чи жінка. Ви будете бездушною машиною із заробляння грошей. Звичайно, мова про вакансію кілера - це не про вас, Діви, але те, що у вересні ви процвітаєте - це точно. Цього місяця сядьте на дієту. Все не таке страшно. Вам просто треба скинути пару кілограмів, якщо вони, звичайно, у вас є. Але найголовніше – це очищення організму.

Сприятливі дні у вересні – 1, 3, 13, 14, 18, 25.

Несприятливі дні вересня – 4, 12, 15, 24, 27, 29.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: boredpanda/Zuzana
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: boredpanda/Zuzana

ТЕРЕЗИ

Цей місяць стане для вас не найсприятливішим. Ви не завжди адекватно оцінюватимете обстановку, можливі сварки, як на любовному фронті, так і в бізнес сфері. Найбільше проблем вам завдадуть 2 речі: неуважність і жадібність. Будівництвом відносин краще не займатися, намагайтеся просто нічого не зіпсувати. Ваша друга половинка обов'язково зрозуміє та підтримає вас. На роботі слід тримати дистанцію з усіма вашими колегами. Можливо, хтось захоче почати плести інтриги або просто відверто скористатися вашим становищем. Не робіть великих покупок. Ваги погано переноситимуть перепади температур, особливо похолодання. Тому орієнтуйтеся не на термометр, а на власні відчуття, коли вибираєте, що одягти.

Сприятливі дні у вересні – 8, 12, 17, 19, 27, 29.

Несприятливі дні вересня – 7, 11, 14, 18, 21, 25, 28.

СКОРПІОН

Скорпіони цього місяця блищатимуть розумом і зрілістю – це добре. Однак, ви, можливо, виявитеся порадником з дуже важким характером. Це торкнеться всіх сфер життя, тому намагайтеся давати поради, які вам підказує гострий розум і ваша зрілість, з обережністю. У вас є всі шанси стати розумним правителем невеликої держави під назвою шлюб чи стосунки. Але радимо Скорпіонам все ж таки діяти в ролі сірого кардинала, іноді поправляючи вашу другу половинку. У кар'єрі ви повинні брати всю ініціативу лише у свої руки. Не дозволяйте іншим людям навіть близько підходити до того, що ви робите. Ви повинні брати всю ініціативу лише у свої руки. Не дозволяйте іншим людям навіть близько підходити до того, що ви робите.

Сприятливі дні у вересні – 7, 13, 20, 23, 26, 30.

Несприятливі дні вересня – 6, 9, 14, 17, 24, 28.

Удача. Фото Freepik
Успіх. Фото Freepik

СТРІЛЕЦЬ

Цього місяця перед вами, Стрільці, відкриті практично всі дороги, а ті, які ще не відомі, ви самі відкриєте. У вас достатньо сил, щоб взятися відразу за кілька справ середньої складності. Можете пускатись у будь-які авантюри, переживати ті емоції, які самі захочете. Немає стосунків – заведіть. Є стосунки - будуйте їх все міцніше і міцніше, вище та вище. Кар'єра – це сфера, в якій вам не буде рівних. Ви – людина, яка знає, як все має бути насправді. Цього місяця можна здійснити велику покупку, головне, щоб вона виявилася дійсно вартісною. Стрільцям слід берегти суглоби, особливо коліна. А якщо ви ведете активне життя, займаєтеся спортом, то для вас попередження ще жорсткіше.

Сприятливі дні у вересні – 3, 11, 18, 24, 25, 2 .

Несприятливі дні вересня – 2, 10, 14, 21, 23, 30.

КОЗОРІГ

Цього місяця ви, Козорога, самі за себе. Ніхто не прийде вам на допомогу, просто керуючись тим добродушним правилом, що "порятунок потопаючих - справа рук самих потопаючих" ! Цього місяця все ляже на ваші плечі, якщо у попередньому ще не лягло. Не виключено, що і ваша друга половинка захоче піднятися до вас на плечі і весело звісити ніжки. Не хвилюйтеся, всі ваші страхи надумані, для ревнощів немає причин. На роботі вам доведеться доводити навіть право на власну думку. Справа в тому, що ви трохи ослаблені влітку-відпусткою, тому цілком можливо, що хтось із колег просто не захоче сприймати вас всерйоз. Причинами хвороб Козорогів у вересні будуть неврівноваженість та потурання своїм інстинктивним нахилам. Ні в чому не відмовляєте, а організм не витримує.

Сприятливі дні у вересні – 1, 5, 13, 16, 21, 29.

Несприятливі дні вересня – 3, 7, 9, 12, 20, 28.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: boredpanda/Zuzana
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: boredpanda/Zuzana

ВОДОЛІЙ

Цього місяця все, що ви робитимете з іншими людьми, все повертатиметься до вас бумерангом. Не скупіться, не хамите, не зраджуйте (!), не глузуйте. Будьте гранично милі та люб'язні зі своїм партнером цього місяця. Будь-яка неповага, образа або безпричинна образа на вашу другу половинку, обов'язково повернеться вам у тій же кількості, якщо не більшою. Поважайте та цінуйте, що у вас є стосунки. Не підводьте ваших бізнес-партнерів, і вони не підведуть вас. Не обманюйте очікувань ваших колег, і ви не розчаруєтесь у них. Підвищень, на жаль, не стане. Цього місяця єдиною вашою проблемою може стати статева система організму, а точніше її органи. Якщо вирішите не послухатися принципу "не змінюй", то можете відхопити трохи ЗПСШ.

Сприятливі дні у вересні – 2, 6, 17, 19, 24, 27.

Несприятливі дні вересня – 4, 7, 9, 18, 23, 26.

РИБИ

Відпочинок - це, звичайно, добре, але тепер доведеться занурюватися в рутину справ та обов'язків. Не хвилюйтеся, що їх у вашу відсутність накопичилося достатньо - так буває щоразу після відпусток, зате цього місяця вам випав чудовий шанс бути поміченими начальством. Ви можете успішно досягти, звичайно, якщо підійдете з усією відповідальністю до своєї роботи. Великих мега проектів краще не починати, а ось старанно постаратися у справах текучих – те, що треба для вас цього місяця. Будьте впевнені, ваша друга половинка просто божеволіє від вас, так що хвилюватися не варто. Просто ставтеся з теплом та повагою до свого партнера, тоді він закохається у вас ще сильніше. Якщо стосунків на даний момент у вас немає – не біда. Починати нові поки що не варто. Вразливими цього місяця будуть нирки та сечовий міхур,

Сприятливі дні у вересні – 2, 6, 17, 19, 24, 27.

Несприятливі дні вересня – 4, 7, 9, 18, 23, 26.

Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest
Гороскоп, знаки Зодіаку, зображення: Pinterest

Нагадаємо про найточніший гороскоп щасливчиків на початок осені: життя цих знаків Зодіаку перевернеться з ніг на голову.

Раніше ми повідомляли, що грошей повні кишені: хто зі знаків Зодіаку покращить фінансове становище у вересні.