Серпень 2023 року ознаменувався для нас ретроградністю багатьох планет, що вплинуло на все людство.

Повернувшись колишні, розпалися пари, бізнес став на паузу, як і саморозвиток - це все відбувалося з нами в останні тижні. Ми сповільнилися, як планети. Але якщо ви думали, що із закінченням серпня та літа це переркатитися. то поспішаємо вас засмутити, адже з 29 серпня і аж до Нового року до ретрограду йде Уран. Що це означає і як вплине на всіх нас, ми розповімо вам далі.

Сум через ретроградний Меркурій, фото Pxhere
Сум через ретроградний Меркурій, фото Pxhere

Сьома планета Сонячної системи, Уран, готується до ретроградного руху, який розпочнеться наприкінці літа, а саме 29 серпня, і триватиме до 31 грудня 2023 року. Цей астрологічний період обіцяє бути особливим та насиченим, оскільки він переплітатиметься з іншими астрологічними подіями, такими як ретроградний рух Венери, Меркурія та підключення Юпітера.

Однак, на відміну від загальноприйнятих уявлень про те, що ретроградні планети приносять лише проблеми та ускладнення, ретроградний Уран має свої особливості. Цей період може бути корисним для підготовки до майбутніх рішень. Він надає можливість переглянути звичні ситуації та дії, а також освіжити погляд на минулі погляди, які вже застаріли.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Українці, скріншот: YouTube
Українці, скріншот: YouTube

Ретроградність Урану також обіцяє масштабні зміни у житті багатьох людей. Ці зміни можуть кардинально вплинути на спосіб життя, створюючи страх і незвичність. Важливо підкреслити, що ретроградний Уран може також спровокувати події, які легко можуть спантеличити. В цьому випадку не варто втрачати заземлення, не слід чіплятися за минуле та жалю. Цей час передбачає концентрацію на теперішньому та майбутньому, а також готовність до змін.

Один із аспектів, на який варто звернути увагу під час ретроградного Урану, це глобальні зміни, які торкнуться різних сфер життя, включаючи економічну та політичну. Ці зміни можуть надихнути багатьох на перегляд своїх життєвих шляхів та рішень.

Однак варто пам'ятати, що ретроградний Уран може принести несподівані та навіть шокуючі події. Їхня непередбачуваність робить цей період одним з найбільш нестабільних і важко прогнозованих в астрології.

Новорічні прикмети під бій курантів
Новорічні прикмети під бій курантів

Що не варто робити

  • Намагатися виправити помилки минулого, натомість варто прийняти їх і винести уроки.
  • Опиратися неминучим змінам, оскільки вони можуть дати позитивні наслідки.
  • Робити фінансові маніпуляції без достатньої оцінки ситуації.

Крім того, слід уникати брехні та маніпуляцій, оскільки ретроградний Уран сприяє щирості та відкритості.

Велика маленька брехня
Велика маленька брехня

Нагадаємо про найточніший гороскоп щасливчиків на початок осені: життя цих знаків Зодіаку перевернеться з ніг на голову.

Раніше ми повідомляли, що грошей повні кишені: хто зі знаків Зодіаку покращить фінансове становище у вересні.