Поки буквально 18-річні хлопці, живучи в окопах, захищають нашу Батьківщину, у Львові знайшлися відморозки, які захотіли похизуватися зброєю на камеру. Двоє курсантів Львівського університету внутрішніх справ відкрили вогонь прямо посеред міста.

Про це стало відомо з Telegram-каналу журналіста Костянтина Андріюк.

Відео стрільби курсантів вмить розлетілося мережею, та звичайно потрапило на очі військовим.

Його розмістив військовий 214-го окремого спеціального батальйону OPFOR.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На кадрах добре видно, як хлопець, сидячи на задньому сидінні автомобіля, відкриває вікно, начебто перезаряджає зброю та стріляє прямо на вулицю. Також біля водія авто, з якого стріляли, можна помітити пляшку пива.

У повідомленні Костянтина Андріюка зазаначається, що учасники на відео – курсанти Львівського університету внутрішніх справ – хлопець, який стріляє, та дівчина.

Після розголосу учасники відео надіслали оригінал відео, де немає звуку пострілів, та зізналися, що наклали звук для контенту у соцмережах.

Виникає питання чому в ситуацію не втрутилася поліція, адже в стані алкогольного сп'яніння хлопець міг натворити багато біди зі зброєю в руках.

Нагадаємо, що інформаційний портал Знай, інформував, чоловік розірвав собі горло, намагаючись стримати чхання: що з ним було далі

Раніше на порталі Знай, повідомлялося, київських тітушок, які вбили добровольця Щербину, випустили на волю: "Купили суд та прокуратуру"

Також наш портал інформував, першим зустрічав окупантів, а тепер поневіряється росією без надії: колаборант відчув, як "руськіє своїх не кидають"