"Укрпошта" бере з клієнтів плату як за експрес доставку, але в результаті возить посилку втричі довше. Про це заявив незадоволений клієнт у коментарях під однією з публікацій поштового оператора у соціальній мережі facebook.

Українець заявив, що посилка більше тижня не може дійти до отримувача при тому, що оплачували послуги експрес доставки. В результаті виявилось, що доплатити довелося просто ні за що.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"Будьте обережні, Укрпошта займається шахрайством. Беруть кошти за експрес доставку, а посилка прийшла через 9 днів, хоча обіцяли доставити за 3 дні", - написав обурений клієнт.

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

За словами клієнта, він звернувся на підтримку, але співробітники компанії намагалися перекласти відповідальність за затримку на його плечі. Чоловік зазначив, що дії поштового оператора виглядають як звичайне шахрайство.

"Звернувся на гарячу лінію Укрпошти, там нічого не знають, намагалися звинуватити в усьому мене. Навіть не вибачалися, поки я не наполіг. Шахраї та брехуни", - заявив українець.

Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta
Скарга на "Укрпошту". Фото: скрін facebook.com/ukrposhta

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського рознесли за коктейлі замість якісного сервісу: "Пише, заливши очі".

Також наш портал інформував, "Просто жах, зараз у казармі...": українські захисники залишаються без грошей після сервісу "Нової пошти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Одні комісії знімають": українці платять за доставку "Нової пошти" втричі більше, ніж коштують відправлення.