Астрологиня Ольга Стогнушенко розповіла своє бачення часу, коли окупанти будуть тікати з нашої держави.

За прогнозами жінки війна в Україні настане дуже швидко та раптово і такий розвиток подій стане для багатьох несподіванкою. Про це астрологиня розповіла на своєму каналі.

На думку жінки, військові країни агресорки дуже ослабнуть на полі бою та будуть змушені розбігатися як таргани.

Військові рф та білорусі, фото GettyImagеs
Військові рф та білорусі, фото GettyImagеs

Це станеться через декілька причин: мобілізацію, надходження до України потужної зброї. Ймовірно, що окрім цих факторів, до окупантів надійде якийсь наказ зверху, який стане причиною занепаду бойового духу. Після саме вони просто втечуть із поля бою. Про такий хід подій свідчить розклад карт у Стогнушенко.

Популярні новини зараз
Навіть "Резерв+" тепер не потрібен: кому з українців значно спростили життя У YASNO повернули українцям світло по 2,64 грн за кВт: але при цьому встановили ліміти - важливі подробиці Екстрасенс "побачив" новий контрнаступ ЗСУ: розпочнуть успішні атаки "Газмережі" закликали по-новому платити за доставку газу: що потрібно знати споживачам
Показати ще

Ольга Стогнушенко, скріншот: YouTube
Ольга Стогнушенко, скріншот: YouTube

За словами астрологині звільнення України стане можливим завдяки діям українських військових. Вони зроблять щось таке, що окупанти злякаються та покинуть захоплені території. Події з яких почнеться визволення, будуть в місті Горлівка та ще 3 українських містах. В цих населених пунктах на окупантів буде чекати багато сюрпризів, а ЗСУ будуть впевнено йти до перемоги. Ба більше, командири росіян не просто втечуть, а покинуть своїх підлеглих на полі бою.

Ніяких перегорів з країною-агресоркою не буде, а відразу настане мир. путін втратить свою політичну владу та кудись зникне. Згідно прогнозу Стогнушенко, такі події відбудуться дуже скоро.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, астролог Влад Росс повідомив коли українці знову будуть сидіти без світла: "Диктатор скупив багато дронів"

Раніше портал Знай інформував, астрологиня розповіла про переломні моменти, які невдовзі чекають Україну

Також наш портал повідомляв, у вересні Землю накриють чотири магнітні бурі: в які дні потрібно уважніше ставитись до свого здоров'я