Виявилося, що українці були близькими до здійснення своєї мрії, адже диктатор володимир путін мало не загинув в авіакатастрофі.

Колишній пілот Іл-96 Володимир Федорушкін поділився деякими секретами про перельоти з ним президента. Про це льотчик розповів у ефірі російського телеканалу.

Володимир путін і Олександр Лукашенко у соборі, кадр з відео
Володимир путін і Олександр Лукашенко у соборі, кадр з відео

Пілот зізнався, що обіди для літаків, що подорожують, готуються заздалегідь, їх привозять на борт у закритих контейнерах перед вильотом. Вже у повітрі бортпровідники їх розкривають та розігрівають для путіна.

Також Федорушкін наголосив, що іноді президента країни-агресора не влаштовує якість та смак наданих страв.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

[quote author=""]"Йому хотілося щось смачніше, гостріше. Приїдалося. Не те що висловлював невдоволення, це просто небажання є з апетитом", - пояснив Федорушкін.

Путін
Путін

Федорушкін також підкреслив, що ніколи не цікавився тим, що входить до меню президентського обіду і згадав про позаштатну ситуацію на борту з путіним, яка відбулася на рейсі з Москви до Санкт-Петербурга.

"Погода і в Москві, і в Пітері була дуже погана для пілотування, бічний вітер і тут, і там. І такі рвучкі вітри. А ми злітаємо. І на ешелоні 5-6 метрів потрапляємо в дику балаканину ", - повідомив пілот.

За словами пілота, повністю вибило автопілот і кермо було обмежене на одну третину ходу, але набрати висоту вдалося, а сідати довелося на залиту водою смугу. Він зазначив, що в результаті вдалося успішно посадити літак у Пулковому.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський назвав диктатора путіна слабаком після загибелі Пригожина: "Його слово нічого не варте".

Раніше ми повідомляли, що український мольфар побачив, де ховається хворий путін.