Останні події на росії не можуть не тішити українців. "Бавовна" у різних містах, аж до Москви тепер будить росіян серед ночі.

Але серед усього цього хорошого Президент України наголосив і на тому, що має насторожити. І хоча українці розуміють це вже давно, світова спільнота все ще мешкає в ілюзіях. Йдеться про довіру російському диктатору володимиру Путіну.

Володимир Зеленський, День незалежності, фото: Офіс Президента
Володимир Зеленський, День незалежності, фото: Офіс Президента

Серед усіх подій яскраво вирізняється смерть ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Не зміг не наголосити на цьому і Володимир Зеленський. Він зазначає, що нещодавні події в РФ ясно продемонстрували, що російському президенту не можна довіряти, тому немає жодного сенсу про щось із ним домовлятися, і це мають усвідомити все у світі.

Про це глава держави заявив у ході онлайн-участі у міжнародному економічному форумі Ambrosetti в Італії.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Євген Пригожин. Фото: скрін youtube
Євген Пригожин. Фото: скрін youtube

За словами Володимира Зеленського, існує багато ознак того, що російський президент вбиває незручних для себе діячів усередині своєї країни, даючи їм перед цим публічні та непублічні гарантії, і це свідчить про слабкість володимира путіна.

"Тобто це говорить про слабкість його слова. Це, до речі, дуже важливий момент. На це треба всім нашим партнерам звернути увагу. Чи можна домовлятися в принципі з Путіним? Я думаю, що ні. Ні за яких умов. Тому що він не стримує слова. І не питання, кому він дає це слово: своїм терористам чи якимсь політичним лідерам усередині своєї держави чи ззовні. Путіну не можна довіряти, і його слово нічого не варте", – наголосив президент України .

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Під час відповідей на запитання Володимир Зеленський зазначив, що без деокупації Криму та Донбасу, без звільнення всіх тимчасово окупованих українських територій не буде справжнього світу ні в Україні, ні на всьому європейському просторі.

Нагадаємо, що дружина мера Львова купається у розкоші, поки Садовий живе на одну зарплату.

Раніше ми повідомляли, що з короткою стрижкою, без макіяжу, в панамці та щаслива: у мережі спливли засекречені фото Олени Зеленської.