Зірка "Будиночка на щастя" Костя Войтенко готується до суду з колишньою дружиною через "брехню": "Я повинен відповісти"

Костя Войтенко и Валентина Маринина, фото: Instagram
Костя Войтенко и Валентина Маринина, фото: Instagram

Валентина Марініна - колишня дружина відомого українського актора Костянтина Войтенка, фіналіста "Танці з зірками". Зовсім недавно вона сколихнула весь медіа-простір сміливою заявою про те, що її ексчоловік був моральним, фізичним та фінансовим ґвалтівником у часи, коли вони були ще разом. Кілька днів сам Костянтин мовчав. "Новий Канал", у проєктах якого актор знімається, дав неоднозначний коментар, заявивши про необхідність детального розслідування того, що сталося, щоб було або підтверджено, або розвіяно факт насильства з боку Войтенка. Зараз чоловік написав публікацію в соціальній мережі Instagram, зазначивши, що всі ці звинувачення не мають під собою доказів.

Українці можуть отримати різні надбавки до пенсії не лише за віком: що відомо

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

На порталі Пенсійного Фонду України з'явилася пізнавальна інформація про надбавки до пенсії, які можна отримати — і автоматично, і звертаючись за ними окремо. Соціальну виплату за віком розраховують відповідно до розміру заробітної плати, яку громадянин отримував офіційно до виходу на "заслужений відпочинок". Крім того, на виплати впливає вік, кількість страхового стажу та стан здоров'я. Нинішнього року мінімальна пенсія для працюючих осіб становить 2090 грн, максимальна — 20,93 тис. грн. Надбавку може отримати громадянин, якому понад 80 років і він мешкає самостійно; людина, яка потребує догляду та не має у складі сім'ї працездатних родичів; особа, яка потребує допомоги від соцпрацівників.

Ванга попереджала про Крим та Донбас багато років тому, невістка розповіла, чим закінчиться: "Загине багато людей"

Ванга, фото: скріншот з відео
Ванга, фото: скріншот з відео

Працівники ЗМІ продовжують з'ясовувати подробиці життя відомої сліпої болгарської віщунки Ванги. За словами журналістів, на смертному одрі ясновидяча просила всіх людей жити у світі, говорячи зокрема про Косово, Луганськ і Донецьк. "Вона казала: "На Землі буде мир 1000 років, коли восьмий підпише. І потім настане мир на 1000 років". І тепер ми чекаємо: хто це - восьма людина?", - поділилася невістка Ванги Здравка Янева. Ким є таємничий "восьмий" - ніхто не знає. При цьому в ЗМІ зазначають, що це не чинний президент України Володимир Зеленський, оскільки він лише шостий лідер країни.

Куди зник переможець "Голосу країни" Сасанчин після бажання дружини розлучитися: "Ми більше не сім'я"

Роман Сасанчин, фото: Instagram
Роман Сасанчин, фото: Instagram

Роман Сасанчин – переможець двох сезонів пісенного шоу "Голос країни" спочатку дитиною, а потім і дорослим хлопцем. Нині йому 21 рік, у нього вже є дитина від Іванни, з якою вони познайомилися у 2020 році та за кілька місяців з'їхалися. Через рік він зробив їй пропозицію, потім вони одружилися, і наприкінці 2021 року у них народилася дочка. Дівчина, варто нагадати, на чотири роки старша за Романа. З того моменту почалися якісь незрозумілі речі у їхніх стосунках. Буквально за кілька місяців від початку їхнього "офіційного" спільного життя, Іванна заговорила про розлучення з молодим батьком.

Київстар, Vodafone та Lifecell перевіряють на готовність до блекаутів: чи буде в українців зв'язок та інтернет взимку

Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел
Мобільний зв'язок, фото з вільних джерел

Комунальні підприємства активно готуються до складної зими в Україні, і мобільні оператори не є винятком. Від Київстару, Vodafone та Lifecell вимагають, щоб вони зробили все можливе для забезпечення безперебійного зв'язку та інтернету в умовах блекауту. Про це повідомляє НКЕК, яка наразі перевіряє мережі операторів до безперебійного надання послуг українцям взимку. Є перелік основних показників готовності операторів до можливих блекаутів.