Відомий український блогер Михайло Шнайдер поділився раритетною фотографією українського президента.

Таким українці свого президента Володимира Зеленського точно не бачили. Знімку кілька десятків років.

Володимир Зеленський, фото: пресслужба ОП
Володимир Зеленський, фото: пресслужба ОП

Відповідне повідомлення Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Впізнали цього милого юнака?", - підписав фото з президентом Володимиром Зеленстким автор.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

На фото 5-річний хлопчик тримається за руки молодих батьків. Ще тоді ніхто й допустити не міг, що цей хлопчик змінить перебіг історії України.

Українці почали активно обговорювати у коментарях знімок та відгадувати, хто ж зображений на фото. Деякі коментатори навіть переплутали Володимира Зеленського із Дмитром Нагієвим та з Петром Порошенком.

Узнали этого милого Юношу?

Geplaatst door Mihail Shnayder op Maandag 9 september 2019

"Невже Гарант?", "Такий сором'язливий)) а я в першу чергу його маму впізнала, а потім решту))", "Це наш президент Зеленський Володимир Олександрович з батьками", "ДМИТРІЙ НАГІЄВ?? ?", - коментують користувачі повідомлення.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося рідкісне фото родини Зеленських.

Раніше ми повідомляли, що з короткою стрижкою, без макіяжу, у панамці та щаслива: у мережі спливли засекречені фото Олени Зеленської.

Також стало відомо, що Олена Зеленська відверто розповіла про "проблеми" у сім'ї Президента: "Потрібен чоловік, а не...".