Завжди цікаво спостерігати за змінами впливових діячів протягом багатьох років, або ж побачити який вигляд вони мали в дитинстві чи юності.
Нещодавно на фан-акаунті Президента України поділилися фото з часів юності Володимира та Олени Зеленських. Поряд з щасливою парою сиділа їх донечка Саша. Світлина випромінює сімейний затишок та кохання. На руках тата сидить маленька донечка, а поруч з ними сидить усміхнена дружина. Доповненням кадру стала гітара в руках Володимира Олександровича.

Родина Зеленських. Фото: скрін Instagram
Родина Зеленських. Фото: скрін Instagram

Підписники фан-акаунту не залишились байдужими. За недовгий період часу світлина сподобалася понад 71 тисячам підписників та зібрала більш як 600 коментарів.

Пара познайомилася ще в часи свого навчання в місті Кривий Ріг. Протягом 8 років вони зустрічалися, а у 2003 узаконили свій шлюб. Через рік після одруження у пари з’явилася донечка – Олександра. Молодший син Кирило народився через 10 років шлюбу, у 2013 році.

Володимир та Олена Зеленські, фото: Instagram
Володимир та Олена Зеленські, фото: Instagram

Володимир Зеленський став шостим Президентом України у 2019 році. До цієї посади він був відомим в професії актора, коміка, був продюсером та сам писав сценарії. Окрім цього був одним зі співвласників та художнім керівником відомої гумористичної команди. Дружина Володимира Олександровича Олена нині перша леді України. Хоча, на час його керівництва державою припали важкі часи, але Володимир та Олена прагнуть наблизити перемогу українського народу, докладаючи всіх зусиль на своїх відповідальних посадах.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Нагадаємо, портал Знай інформував, Україна має план на випадок смерті Зеленського: хто займе ключові посади

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, миколаївського податківця вигнали з посади, але він запевняє, що досі "в темі" і скоро повернеться

Також наш портал інформував, Арахамія виправдав нардепа Торохтія за відпочинок за кордоном: "Пояснення чисто для бидла"