В Миколаївській області призначили нового в.о. начальника Податкової служби. Жителі регіону вкрай незадоволені колишнім очільником Кузьміним Ігорем Валерійовичем.

Податки, фото з вільних джерел
Податки, фото з вільних джерел

Вони вважають, що замість належного виконання обов'язків, чиновник тільки "сидів на халяву по ресторанах" та погрожував звільнити "не угодних" йому працівників.

Про це пише Telegram-канал "Злий Фіскал".

Кузьміна призначили на керівну посаду у жовтні минулого року.

Популярні новини зараз
Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Податки в Україні, кадр з відео
Податки в Україні, кадр з відео

Майже 5 років чиновник був заступником голови Миколаївської ОДА в команді Віталія Кіма.

У 2014 році Кузьмін потрапив під люстрацію. У відповідності з Законом України "Про очищення влади" протягом 10 років він не міг бути призначений на керівну посаду.

Однак як ми бачимо, як Кузьмін після люстрації продовжує підійматись кар'єрними сходами.

податки в Україні
податки в Україні

Анонімно у повідомленні Telegram-каналу, місцеві жителі розповідають про те, що колишній очільник податкової у Миколаївській області, ніяк не може змиритись із усуненням із посади, та вважає це помилкою.

Чиновник сподівається домовитись із народими депутати про понволення посади, хизується своїми медалями, та через своїх підоплічників розповідає підприємцям про те, шо він все ще може впливати на вирішення їх питань.

Яка сума єдиного податку, konsalt.by
Яка сума єдиного податку, konsalt.by

"Зараз Кузьмін бігає по місту Миколаєву та розповідає всім що нова команда не надовго. Йому незабаром знову повернуть статус "в.о." бо він має 3 медалі, його роботу оцінили, і це якась фатальна помилка. Кузьмін хвалиться що він веде перемовини із народними депутатами щодо повернення йому статусу "в.о.". А його підоплічники – Валерій Титюк, старі розбійники Валерій Шмурянов та Леонід Корчагін телефонують всім підприємствам і запевняють що Ігор все ще "в тємі". А всім відомий продавець податкового кредиту Іван Янченко також запевняє що «все під контролем", - йдеться у повідомленні.

Містяни пишуть про те, податківці регіону буквально "видихнули" коли дізнались про його звільнення, адже перебуваючи на посаді, Кузьмін погрожував звільняти "не угодних" працівників ГУ.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Вони зазначають, що чиновник завдяки корупційним зв'язкам міг дозволити собі під час війни "посіделки на халяву" в ресторанах.

"Все, Ігорьоша, закінчились твої дармові "посіделки на халяву" в ресторанах. Закінчився твій "бліц-кріг" так і не розпочавшись. Ти в своїх компаніях, коли гуляв "на халяву", грозився звільняти тобі "не угодних" працівників ГУ. Та добре, що нічого такого не сталося, і в ДПС України розгледіли хто ти є на справді – пліткар, невдачник та хвалько."-додають у повідомленні.

Нагадаємо, ми писали, що майже півтора мільярду на шляхопровід: у розпал війни Кличко закатує гроші в асфальт.

Як повідомляв "Знай.ua" на Львівщині хочуть спустити 2,5 млн доларів на реконструкцію стадіону: грошей немає, але тендер проводити будемо.

Також "Знай.ua" інформував, не купують дрони, а пиляють гроші? Харків знову обурює дивними тендерами.