У російській церкві одного разу відзначилися дивними настановами дітям.

Колись голова патріаршої комісії у справах сім'ї протоієрей Російської православної церкви, а тепер "слухач вічного концерту Кобзона" Дмитро Смирнов якось розповів, як відучив одного зі своїх підопічних хлопчиків вживати нецензурну лексику.

Про це писали місцеві ЗМІ.

Священик розповів, що випадково помітив ситуацію, коли хлопець ужив нецензурне слово. Після цього Смирнов ударив юнака. "Я йому дав по морді, і він уже 5 років не матюкається", - заявив священик.

Популярні новини зараз
Пенсії можуть поменшати: люди недоотримують тисячі гривень З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими
Показати ще

Водночас, голова патріаршої комісії у справах сім'ї РПЦ зазначив, що не варто застосовувати цей спосіб проти мату. За його словами, таке варто використати у крайньому випадку. Смирнов сказав, що грубої сили не потрібно застосовувати "коли людина сама, своєю волею ставить собі перепони" для нецензурних розмов.

На думку священика РПЦ, " краще вірші писати, ніж розмовляти мовою, якою розмовляє всяка п'янота, злодії, наркомани, які нічого не можуть створити – тільки можуть усе псувати" .

Бійка між українцями та росіянами, кадр з відео
Бійка між українцями та росіянами, кадр з відео

Дивно, що він ужив саме це порівняння, адже всім відомо, який контингент живе на Росії. І ми часто бачили цей "контингент" серед полонених.

Також він наголосив, що матюкатися може кожен, а от писати вірші – далеко не всім і цьому треба довго вчитися.

Нагадаємо, що вагітну росіянку засудили до 6 років ув'язнення через ухилення від мобілізації. Суд визнав, що вагітність не є підставою для ухилення від служби під час війни.

Раніше ми повідомляли, що окупант повернувся додому та мало не підірвав чужих дітей гранатою: за них "Ладу" не дадуть. Він дуже зрадів, що злякав місцевих жителів.

Також стало відомо, що "Божевільна Імператриця", "Сумнівне задоволення" та: "Швидкісна булочка": після метання лайна росіяни влаштували заплив на гумових ляльках.