Українці скаржаться, що "Укрпошта" може місяцями не доставляти паперові платіжки за спожитий газ. У "Нафтогазі" розповіли, як клієнтам знайти вихід зі становища.

Українець звернувся до "Нафтогазу" зі скаргою, що вже третій місяць йому не приносять паперові платіжки за спожитий газ.

Нафтогаз, фото: Знай.ua
Нафтогаз, фото: Знай.ua

"Чому немає квитанції за газ уже 3 місяці, на доставку є, а за спожитий газ немає", - наголосив споживач.

У газопостачальній компанії відповіли, що сплатити рахунок та сформувати рахунок клієнти можуть самостійно, не чекаючи листоноші. Це можна зробити через особистий кабінет або чат-боти у GASUA у Viber чи Telegram.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

"Нафтогаз", скріншот: YouTube
"Нафтогаз", скріншот: YouTube

Якщо для клієнта важливий саме паперовий рахунок за блакитне паливо, його можна самостійно роздрукувати в терміналах EasyPay.

Як роздрукувати платіжку:

  • знайдіть термінал EasyPay та у верхній частині екрана, у рядку пошуку введіть "Нафтогаз" та виберіть послугу "Нафтогаз" (рахунок на оплату);
  • введіть номер особового рахунку та прізвище клієнта;
  • система виведе на екран деталі за вказаним рахунком. Для отримання паперової версії платіжки натисніть "Друк" і заберіть рахунок під екраном термінала.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, брати квитанції та бігти на "розбірки"? У "Нафтогазі" розповіли, що робити у разі переплати за газ.

Також наш портал інформував, комунальники просять ще: українцям озвучили важливі зміни щодо лічильників.

Крім того, ми писали, "Нафтогаз" обіцяв знижки на газ, але нараховує їх не всім: українці почали скаржитися – у компанії пояснили.