Фанатик модифікації тіла, який перетворився на "безстатевого дракона", планує наступного разу відрубати собі пеніс, оскільки вони показують, що не займалися сексом більше 10 років, бо знаходить це нудним.

Тіамат Легіон Медуза, відомий просто як Легіон, народився Річардом Ернандесом і спочатку планував стати гримучою змією після того, як мати кинула його посеред "країни гримучих змій". Але тепер 62-річний чоловік ідентифікує себе як "змій-безстатевий дракон".

Тіамат Легіон Медуза, фото: Instagram/dragonladymedusa
Тіамат Легіон Медуза, фото: Instagram/dragonladymedusa

У рамках своєї радикальної трансформації Легіону, раніше відомому як "Леді-Дракон", зробили зелене татуювання на очах, видалили обидва вуха, роздвоїли язик, видалили більшу частину зубів, і він більше не може колупатися в носі, адже він сплющений. Він також має 18 рогів, імплантованих у голову, і луску, витатуйовану на шкірі.

Метаморфоза ще не завершена, він також планує видалити зуби, що залишилися, і в якийсь момент зробити татуювання дракона у все тіло. Але хоча трансформація Легіону спрямована на те, щоб стати драконом, натомість його часто вважають за диявола, якого, як вони показали, вони ненавидять.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації
Показати ще

Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел
Зелений Дракон, символ 2024 року, фото з вільних джерел

"Все, що залишилося, це містер Боджанглс, містер Боджанглс не піде, він продовжує там триматися, його пора йти рубати! Ідіть, поки що, містер Боджанглс", - сказав він, розповідаючи про свої плани з модифікації тіла .

І схоже, що вилучення пеніса не вплине на сексуальне життя Легіона, оскільки він виявив, що такі рептилії, як він, не дбають про це так сильно, як люди. Він пояснив: "Що стосується сексуальної активності, це нудно. Мені так нудно. Ви знаєте людей з їхньою статтю, я просто не розумію, чому люди настільки сексуально активні, що майже все обертається навколо сексу, коли справа стосується людей. Що ж, нам , рептиліям, є чим турбуватися крім цього " .

Легіон, який зараз живе на Скід-Роу в Лос-Анджелесі, додав: "Мене не турбує секс, я ні з ким не був більше 10 років, і я цілком щасливий бути один, я сам, я і не дозволяю кому- або зіпсувати, принижувати або використовувати моє тіло будь-яким чином, тому що вони хочуть випробувати "секс із жінкою-Драконом". Дуже шкода, що цього не відбувається, тому що я навіть не люблю секс".

Тіамат Легіон Медуза, кадр з інтерв'ю
Тіамат Легіон Медуза, кадр з інтерв'ю

Нагадаємо, що на Росії священик рпц побив хлопця за лайку: "Дав по морді, і він уже 5 років...".

Раніше ми повідомляли, що пенсіонерка опинилася у ліжку незнайомця: страшна помилка працівників лікарні дорого обійшлася.