В Україні почесні нагороди видають людям, які роками славили "руський мір", а зараз нібито підтримують ЗСУ. Одну з таких нагород отримала колишня дружина ексдепутата та лідера забороненої партії "НАШІ" Євгена Мураєва - Валерія.

На це звернув увагу журналіст та підприємець Павло Федосенко, який веде власний Telegram-канал "Паш, *баш". Його шокувало те, що колишню дружину проросійського депутата Валерію Мураєву нагородили медаллю "За патріотизм та співпрацю" від 5 Слобожанської бригади НГУ.

Мураєви, фото з відкритих джерел
Мураєви, фото з відкритих джерел

Нині вона обіймає посаду заступника голови Харківської облради, хоча до повномасштабної війни поділяла погляди колишнього чоловіка.

Мураєв називав Революцію Гідності "державним переворотом", заперечував окупацію росією і те, що "Л/ДНР" – терористичні організації.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Впевнений, що саме вона як ексдепутат від ОПЗЖ та один з керівників забороненої партії "Наши" привела сюди війну. Впевнений, що зараз пані Мураєва допомагає війську. Впевнений, що жоден "рускомірец" не має права на жодні нагороди. Навіть, якщо усвідомив та покаявся", - написав він.

Журналіст наголосив, що допомога країні – це обов'язок громадян до кінця життя.

Пост Федосенко, скріншот
Пост Федосенко, скріншот

Пост Федосенко, скріншот
Пост Федосенко, скріншот

Нагадаємо, повинна вже втрутитися поліція: витівкам Арестовича вимагають покласти край

Раніше ми писали про те, що зв'язки з наркодилером Єгором Буркіним та кришуванням кол-центрів Миколою Тищенком: що відповіли в ГБР

Як повідомляв Знай.ua, екскерівник Дніпрооблради, який повчав українців "миритися з росіянами", ховається за кордоном: "з питань безпеки"