Нові правила оплати за доставку газу: важливе попередження

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube
Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Фахівці "Газмережі" повідомили клієнтів, що проводити оплату за доставку газу необхідно за новими реквізитами. Також наголосили, що оплачувати послугу необхідно до 20 числа цього місяця. Споживачі, які мають борг перед АТ "Київоблгаз", мають сплатити його за старими реквізитами. Українцям нагадали, що вони можуть швидко та зручно платити за доставку газу через мобільний банкінг - "ПриватБанк", "Монобанк" та "Ощад24", термінали самообслуговування, відділення "Укрпошти" чи будь-якого банку.

В Україні запровадили графіки віялових відключень електроенергії, хоча серйозних обстрілів не було

Українці без світла, скріншот: YouTube
Українці без світла, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі Які зарплати у працівників ТЦК: скаржаться, що їхню роботу недооцінюють Новий порядок мобілізації: багатьох чоловіків перестануть "бусифікувати" ТЦК Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення
Показати ще

Розпочався жовтень 2023 року – місяць, коли стартує новий опалювальний сезон в умовах повномасштабної війни. Росіяни, швидше за все, протягом цього періоду знову використовуватимуть масові атаки ракетами та дронами проти критичної інфраструктури України. Через це ми й сиділи за умов віялових відключень електроенергії кілька місяців, до березня-квітня поточного року. Нині з енергосистемою немає критичних проблем. Є всі можливості забезпечувати українців світлом та теплом. Проте, ВАТ "Тернопільобленерго" вже оприлюднило графік віялових відключень в області в період до 8 жовтня. А ще там повідомляється, що якщо буде "гостра потреба", то навіть графіки не працюватимуть та електроенергії не буде.

Росія навчила ХАМАС знищувати танки Ізраїлю: більше нікому

ХАМАС проти Ізраїлю, скріншот
ХАМАС проти Ізраїлю, скріншот

Вранці 7 жовтня бойовики ХАМАС почали атакувати Ізраїль із Сектору Газа із неймовірною жорстокістю. Вони захоплювали в полон військовослужбовців та цивільних, а також розстрілювали машини, які намагалися евакуюватись із південної частини. Частина учасників палестинського руху зовсім вийшли за кордон без зброї, але деякі з них почали застосовувати дрони-бомбардувальники проти сучасних бойових танків. Німецький політолог Сергій Сумленний впевнений, що до цього причетна росія, яка зараз веде війну в Україні. Лише росія з усіх союзників ХАМАС вміє застосовувати дрони таким чином. Ймовірно, саме російські окупанти навчили цьому палестинських бойовиків.

10 тисяч за "білий білет", 3500 – виїхати за кордон: які хабарі брали воєнкоми з ухилянтів

ДБР спіймала воєнкомів-хабарників у Вінниці. Фото ДБР
ДБР спіймала воєнкомів-хабарників у Вінниці. Фото ДБР

У соціальних мережах поширилося відео на якому воєнкоми прямо під час застілля у ресторані, безсоромно озвучують розцінки на свої "послуги" для ухилянтів. У вересні слідчі ДБР викрили у Вінниці організовану злочинну групу, яка допомагала ухилянтам незаконно уникати мобілізації та виїжджати закордон. Правоохоронці з'ясували, що групу очолював офіцер відділення призову Вінницького об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Він залучив до злочинної діяльності двох членів військово-лікарської комісії – травматолога та хірурга. За 4 тисячі доларів США вигадували діагнози та готували відповідні документи.

Скандальна блогерка Юлія Верба виходить заміж: не планувала так рано

Юлія Верба, фото: Instagram
Юлія Верба, фото: Instagram

Відома українська блогерка-мільйонниця Юля Верба після поїздки на фронт виходить заміж. У соцмережі дівчина опублікувала світлини каблучки та відео з пропозиції від свого нового бойфренда. "Я сказала ТАК", — підписала блогерка свою публікацію. Дівчина повідомила, що пропозицію їй зробили ще у неділю, 1 жовтня. Проте поділитися із підписниками вона вирішила лише 6 жовтня. Невідомо хто став нареченим відомої блогерки, адже дівчина приховує його особистість. Наречений Юлі зробив їй пропозицію у особливому для них місці. Він виклав свічками серце та подарував коханій букет червоних троянд.