В Україні масово проводять скандальні тендери, що обурює населення та самого президента Зеленського. Проте чиновників не зупиняє ні війна, ні реакція суспільства. Це довела Миколаївська міська рада, яка купила для мера автомагнітолу.

Про це свідчить тендер у системі публічних закупівель Prozorro, який було опубліковано 6 жовтня. З місцевого бюджету виділили 35 тисяч гривень, щоб меру Олександру Сєнкевичу було комфортно роз'їжджати містом з музикою на своєму авто Lexus.

Тендер на покупку автомагнітоли, скріншот
Тендер на покупку автомагнітоли, скріншот

У тендері переміг підприємець Паненко Олександр Вікторович, який погодився доставити автомагнітолу моделі Torssen Lexus LS460 F10232 4G Carplay DSP за 35 116 грн. Втім, саме цю суму й зазначили в очікуваній вартості.

Згідно з документацією, магнітолу мають доставити до кінця поточного року. При цьому ціна на товар на різних маркетплейсах відрізняється – вона не більша за 20 000 грн. Це свідчить про те, що Миколаївська міськрада переплатила за комфорт мера.

Вартість автомагнітоли, скріншот
Вартість автомагнітоли, скріншот

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще
Варто відзначити, магнітолу купили саме для Сєнкевича, оскільки він користується автомобілем Lexus LS460. Саме його машину оштрафували за неправильне паркування у 2018 році.

Раніше ми писали про те, що КМДА закупила алкоголь для чиновників майже на 100 тис грн: доповнити бруківку та барабани

Як повідомляв Знай.ua, 50 тисяч доларів за керівну посаду: в одному з університетів хотіли кругленьку суму за ректорське крісло

Також портал Знай.ua писав, щоб бути "в тренді" з чиновниками: військова частина на Волині хоче закупити бруківку на 1 млн