Прихильник московського патріархату та любитель лупцювати війькових нардеп Артем Дмитрук публічно заступився за таксиста, який відмовився розмовляти українською мовою.

У столиці вчергове стався мовний скандал. Водій таксі відмовився спілкуватися зі своїми пасажирками українською мовою та висадив їх просто на узбіччя.

Скандал із таксистом в столиці. Фото Telegram
Скандал із таксистом в столиці. Фото Telegram

Окрім цього чоловік назвав дівчат, які його викликали хворими, а помітивши що його дії фіксує камера, почав відмовлятися від своїх слів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

На його захист став скандальний нардеп та прихильник московських попів Артем Дмитрук.

У своєму зверненні він заявив, що водій таксі міг просто не знати української мови та такі скандали лише розколюють нашу країну.

Артем Дмитрук
Артем Дмитрук

Нардеп вважає що звинувачення у незнанні рідної мови безпідставні, адже багато переселенців, волотнерів та бійців, які працюють на благо нашої країни, не перестали спілкуватись російською.

Також, прихильник московського патріархату вважає, що російська мова лише зближує українців.

"Велика кількість російськомовних громадян зараз воює на фронті, займається волонтерством та робить все задля нашої перемоги. Невже на другий рік війни комусь ще незрозуміло, що любов до Батьківщини та вірність своєму народу доводиться не знанням мови, а справами", – зазначив Дмитрук.

Нагадаємо, портал Знай, інформував, нардепи Дмитрук та Куницький зламали носа хлопцеві: спочатку ображали, а потім накинулися з кулаками

Раніше на порталі Знай повідомлялося, хлопець, якого побили нардепи Дмитрук та Куницький виявився військовим: боронить країну у найгарячіших точках

Також, наш портал інформував, Микола Тищенко порвав штани на дупі Олексія Гончаренка: другий рік війни, тисячі загиблих, депутати ганьблять Україну на весь світ