Відомий у соціальних мережах український борець за справедливість, ветеран ЗСУ Олег Симороз, який займається викриттям шахраїв, знову розповів про так звані "волонтери", які збирають у Києві готівку під прикриттям військової форми та підроблених документів.

За словами Олега Симороза, ці шахраї й досі збирають у простих громадян на вулицях гроші. Однак цього разу у них "обновлення", шахраї знайшли інших "титушок" для своїх темних справ.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Симороза у мережі X.

Публікація Олега Симороза, скріншот: X
Публікація Олега Симороза, скріншот: X

Публікація Олега Симороза, скріншот: X
Публікація Олега Симороза, скріншот: X

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

"Сьогодні з небайдужими громадянами ми навідалися до однієї з точок збору готівки шахрайської організації "Врятуй рідну країну", яку очолює Микола Осаула. Нічого хорошого я вам розповісти не можу, мене як ветерана переповнюють емоції, бо за ці кілька годин, що ми були на місці були погрози, глузування з поранених військових і титушки.

Отже, Київ, вихід зі станції метро "Героїв Дніпра". Молоді люди за формою клянчать "донати на ЗСУ" готівкою в ящик. За розмовою з ними ми дізналися, що вони НЕ СЛУЖИЛИ і відповідно вони не мають жодного морального права надягати мультикам. Далі ми дізнаємося, що вони працюють тут за ставку заробітної плати, яку виплачує фонд із грошей, які люди донатять на ЗСУ, і враховуючи, що це готівка, то врахувати її неможливо, саме тому шахраям так подобаються збори готівки. кишеню, ну і на ЗСУ небагато, бо треба ж подяки у хлопців клянчити, бо бізнес має працювати. Схема тупа як двері.", - пише Олег.

Публікація Олега Симороза, скріншот: X
Публікація Олега Симороза, скріншот: X

Далі приїхали вирішали та титушки. Один з них Карен Мелькумов, він вирішив навіть мені загрожувати. Дуже цікавий персонаж вів бізнес в окупованому Криму. Вів діяльність, яка буде дуже цікавою СБУ, але про це пізніше.

Далі завітали працівники Оболонського районного управління поліції міста Києва. Вони робили все, але не намагалися встановити шахраїв. Далі приїхав вирішувала, наш старий добрий "Дядя Вітя", потім підтягнувся його родич Коля Осаула, який, крім мурчання, є ще директором цього фонду. З ним приїхали титушки, тут не багато писатиму. Так, це тупе бидло, яке насміхалося з мого поранення і служби, розповідали мені, що форму можуть носити всі, а не тільки військові. Далі включається стадний інстинкт. Титушня розуміє, що їх утричі більше і вони сильніші за дівчат, які були зі мною. Ну і далі максимальна мразотність, мені немає сенсу навіть це коментувати. Чи я здивований? Ні. Образився? А ви ображаєтесь на підколи ворога? Ну так ось.

А далі - більше! Олегу вдалося розкрити особистість людини, яка їй загрожувала.

"Особа, яка мені погрожувала це подільник директора фонду шахраї Колі Осаула. Звати Карен Мелькумов, ну або за паспортом - Мелькумов Карен Георгійович. Громадянин російської федерації. Уродженець м. Алмалик, Узбекистан. Проживав на території окупованого Криму, публічно підтримував анексію українського півострова. Зараз намагається створити собі образ волонтера і борця з окупантами.", - написав Олег.

Публікація Олега Симороза, скріншот: X
Публікація Олега Симороза, скріншот: X

Також Олег додав, що чувак із російським паспортом, і ментальний прихильник "російського світу", підтримував кримнаш і тут різко так катається по прифронтових містах, такий собі волонтер катається скрізь, хм... Ну звичайно ж він не зливатиме українські позиції чи фотки нашої техніки...

Нагадаємо, "Тактика тупа, як і мер": військовий показав, як "ручні активісти" забудовників знищують екологію Києва.

Раніше повідомлялося, ветеран розкрив правду про суддю Олега Ткаченка, який відмовився взяти під варту голову "Укрбуду" Максима Микитася.

Також, чиновниця Кличка та подруга Пилипишина: Євгенія Ярова може сісти за махінації з укриттями.