У "Київзеленбуді" планують пустити 3,64 мільйона гривень на капітальний ремонт сходів у парку "Вічна Слава". Подібний тендер вже оголошувався, але був скасований після розголосу. Дані з'явилися в електронній системі закупівель prozorro.

"Київзеленбуд" оголосив тендер та уклав договір на капремонт сходів у парку "Вічна Слава" у Печерському районі столиці. На це комунальне підприємство виділяє 3,64 мільйона гривень.

Парк "Вічна Слава". Фото: скрін youtube
Парк "Вічна Слава". Фото: скрін youtube

Також у планах комунальників проведення ремонтних робіт дощової каналізації, оновлення освітлення, облаштування монтажного майданчика під бурову установку та проїзд будівельної техніки.

"Термін поставки товарів, виконання робіт чи послуг: 31 грудня 2023", - зазначено в інформації про тендер.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Скандальний тендер. Фото: скрін prozorro
Скандальний тендер. Фото: скрін prozorro

Варто зазначити, що раніше вже оголошувався аналогічний тендер, але після розголосу його вирішили скасувати. Тепер же в "Київзеленбуді" вирішили спробувати удачу вдруге.

В той самий час російські загарбники активно розвивають заводи для створення БПЛА, морських дронів та іншого озброєння для війни проти України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у Київській області спустять 5 млн доларів на реконструкцію занедбаної будівлі: коли дітям не вистачає укриттів та шкіл збудують ЦНАП.

Також наш портал інформував, два мільярди гривень на провалені контракти: розслідування ЗМІ показало, як Міноборони втратили бюджетні кошти.

Крім того, ми писали, поки росіяни будують заводи з дронами, у Києві перед зимою оновлять газони: скандальний тендер більш ніж на 2 мільйони.