Кадировські гасла, постріли та веселощі у комендантську годину: син бізнесмена Бориса Германа відсвяткував день народження

Під Києвом компанія юнаків святкувала під час комендантської години день народження, розважаючись пострілами з пістолета та кадировськими гаслами "Ахмат – сила". Іменинник виявився сином бізнесмена, який відсидів за замах на журналіста.

На опублікованому відео компанія молодих людей відзначає день народження під час комендантського годинника. Відомо, що іменинника у такий спосіб вітали наступного дня після другої річниці початку вторгнення росії.

Молода людина вночі стріляють пістолетом у повітря і викрикують відоме кадировське гасло "Ахмат - сила".

Син бізнесмена святкував 18-річчя. Фото: Telegram
Син бізнесмена святкував 18-річчя. Фото: Telegram

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Обманює мінімум двічі...": скільки насправді мають платити за проїзд у громадському транспорті

Максим Бахматов – засновник та голова офісу Трансформації назвав реальну суму, яку кияни мають платити за проїзд у громадському транспорті. Про це він розповів в інтерв'ю Новини.LIVE.

За його словами, абсолютно нелогічні речі виходять – маршрутка за 15 гривень дає прибуток, а комунальні автобуси за 30 гривень – жодного прибутку не дають. Маршрутка – приватна, а простих українців, що фінансується з податків, коштує дорожче і прибутку ніякого не приносить.

"Ви не відчуваєте, що хтось нас обманює щонайменше вдвічі", - зауважив він.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Польські прикордонники затримали журналіста Михайла Ткача: знімав сюжет про торгівлю з Росією

Прямо з польсько-білоруського кордону прийшли дуже тривожні новини. Тут польські правоохоронці затримали відомого українського журналіста Михайла Ткача разом із оператором, коли журналіст знімав матеріал про транзит продукції між Польщею та Росією з Білоруссю. Зняті матеріали поляки частково видалили.

Про це повідомив редакцію свого видання сам Михайло Ткач.

"Біля кордону Польщі з Білоруссю до нас під'їхали польські поліцейські та показали значок. Ми показали наші документи та журналістські посвідчення. Вони почали хапати наші камери, обшукувати... Далі нас привезли до комендатури. Близько 10 людей почали обшукувати нашу машину, нас, викинули наші речі на капот, забрали картки пам'яті з камер, забрали всі телефони, документи.

Михайло Ткач. Фото: Youtube
Михайло Ткач. Фото: Youtube

Кешбек для всіх: українцям хочуть повертати частину грошей від покупок у магазині

Вже цього року в Україні має запрацювати нова державна програма економічного стимулювання під назвою "Купляй українців".

Українські громадяни матимуть змогу отримувати частину витрачених коштів у вигляді кешбеку за придбання товарів вітчизняного виробництва. Про старт такої ініціативи 26 лютого повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Глава держави наголосив, що в умовах війни український уряд має максимально сприяти збереженню та нарощуванню роботи вітчизняних підприємств та виробників.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Солідний автопарк та апартаменти на березі моря: власник ритуальної служби у Кривому Розі наживається на сім'ях загиблих військових

У Кривому Розі існує ритуальна служба-монополіст, який наживається на сім'ях загиблих військових. У місті організували лише одну приватну фірму-монополіста, яка займається похованням військовослужбовців. Близьких загиблих воїнів змушують платити готівкою за поховання.

Йдеться про фірму "Ритуал плюс", до якої сім'ї загиблих військових спрямовує сам військкомат після повідомлення про трагічну новину.

Місто начебто виділяє 25 тисяч гривень на одного загиблого бійця, і близькі на ці гроші можуть замовити у компанії-монополіста все необхідне для того, щоб провести ритуал прощання з воїном.

У Кривому Розі наживаються на похованні загиблих бійців. Фото: скриншот Youtube
У Кривому Розі наживаються на похованні загиблих бійців. Фото: скриншот Youtube