Мережа супермаркетів Auchan в Україні ухвалила рішення закрити свої магазини у Запоріжжі та Кривому Розі з 3 березня 2024 року після 14 років успішної діяльності. Рішення про закриття пов'язане із закінченням договору оренди та з тим, що внаслідок обстрілів 8 січня постраждав гіпермаркет Auchan у Кривому Розі.

Однак у компанії кажуть , що закриття фізичних магазинів не означає припинення її діяльності у цих регіонах.

Ашан, скрін з відео
Ашан, скрін з відео

Auchan продовжуватиме обслуговування клієнтів у Запоріжжі та Кривому Розі через онлайн-платформу та зберігатиме доступ до широкого асортименту товарів.

У повідомленні прес-служби йдеться, що співробітники, які працювали в магазинах, що закриваються, отримають робочі місця в інших містах, де Auchan продовжить свою діяльність.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ашан, фото з вільних джерел
Ашан, фото з вільних джерел

Марта Труш, генеральний директор Auchan Україна, сказала, що компанія залишиться активним учасником українського ринку, розвивається в онлайн та інших форматах.

"Крім цього Auchan Україна продовжить співпрацю з В2В партнерами Запоріжжя та Кривого Рогу і підтримуватиме і надалі всі соціальні та благодійні ініціативи, створені гіпермаркетами в цих містах за 14 років роботи, нові й у тому числі проекти, розпочаті під час повномасштабного вторгнення", — йдеться у прес-службі.

Нагадаємо, це важко повірити, але ціни на продукти круто змінилися: що стало дешевше

Раніше ми писали про те, де вигідніше поповнити запас вітамінів: в українських супермаркетах "роздають" знижки на груші, персики та цитрусові