Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан нещодавно зустрічався з Трампом, водив екскурсії та висловив свою підтримку кандидату.

Також Орбан висловився про можливу перемогу Дональда Трампа на майбутніх президентських виборах у США, стверджуючи, що в такому випадку фінансування України не буде продовжено.

Мирні переговори

У інтерв'ю для M1 Орбан описав Трампа як "людину миру", чиї зусилля за встановлення миру між Росією та Україною відображають позицію Угорщини.

"Трамп був першим президентом за довгий час, який не почав жодної війни під час свого перебування на посаді. Ми знаємо з його президентства, що він є людиною миру, і зараз він відкрито висловлює свої погляди, чітко давши зрозуміти, що його мета - принести мир у конфлікт між Росією та Україною. Ми прагнемо не меншого, ніж мирного вирішення і припинення вогню", - заявив Орбан.

Замороження фінансування

Він також розкритикував уряд США та керівництво Європейського Союзу та його ключових членів за підтримку воєнних дій. Орбан переконаний, що в разі перемоги Трампа, фінансування війни буде припинено.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

"Якщо Америка припинить фінансування, то європейці самостійно не зможуть підтримувати військові дії, і тоді війна дійде кінця", - підкреслив Орбан, наголосивши, що попри те, що Трамп ще не переміг, його партія вже створює перепони демократам у питанні виділення коштів на підтримку України.

Думка зірок

Нещодавно Роберт Де Ніро показав справжнє обличчя Трампа. Про це він поділившись в інтерв'ю для програми «Реальний час з Біллом Махером» на HBO. Де Ніро не приховував свого негативного ставлення до Трампа, називаючи його «справжнім монстром» і заявив, що не може зрозуміти, чому він може мати таку підтримку.

Де Ніро попередив, що можливе повернення Трампа до Білого дому може мати непередбачувані та небезпечні наслідки. "Відбудуться речі, які ніхто з нас не може собі уявити. Те, що відбувається за такої диктатури, про яку він говорить. Давайте повіримо йому на слово. Бо ж він соціопат, психопат, злісний нарцис", — додав він.