Кожен громадянин робить свій внесок у підсилення Сил оборони усіма необхідними засобами та технікою. Попри збільшення фінансового навантаження, тягар витрат та зростання цін на усі групи товарів та послуг, українці продовжують підтримувати армію та наших захисників.

ГО «Фундація Течія» Олега Крота з лютого 2022 року розвиває напрямок допомоги армії та на постійній основі передає необхідні засоби чи техніку на передову. Благодійна організація не збавляє обсягів підтримки ЗСУ і регулярно забезпечує Сили оборони сучасною технікою, засобами тактичної медицини для надання допомоги, екіпіруванням та продуктами харчування.

Так нещодавно громадська організація посприяла у ремонті машини для бойових завдань хлопцям на Дніпровському напрямку.

До цього спільно з БФ «Батальйон Волонтер» Олег Крот передав захисникам мастильні матеріали для обслуговування воєнної техніки.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

У ГО «Фундація Течія» усвідомлюють, що війна відбувається в час новітніх технологій і у ворога на озброєнні є сучасні та прогресивні прилади та техніка, тому забезпечують наших військових гаджетами та безпілотниками. Благодійник Олег Крот спільно з іншими волонтерами передав планшети в 2-й стрілецький батальйон 3 окремої залізної танкової бригади.

З початку збройної агресії ГО "Фундація Течія", співзасновником якої є бізнесмен Олег Крот, допомагає забезпечувати потреби військових, територіальної оборони, вимушених переселенців та медичних закладів. А також долучається до благодійних акцій інших волонтерів.

ГО «Фундація Течія» намагається реагувати на всі запити про підтримку і спільно з партнерами з інших благодійних організацій та фондів знаходить фінансові та технічні можливості, щоб забезпечити Сили оборони України усім необхідним. А це і продукти харчування і сучасне екіпірування,засоби тактичної медицини, зброя, снаряди та техніка.

Кожен внесок неоціненний, бо наближає перемогу України та забезпечує надійний тил для українських захисників.