Напередодні Великодня, колишній президент США Дональд Трамп представив унікальне видання Біблії під назвою "Боже, благослови США".

Цей релігійний акцент він зробив у співпраці з відомим кантрі-виконавцем Лі Грінвудом. Заява була зроблена напередодні Страсної п'ятниці та Великодня, повідомляє видання The Hill.

"Релігія і християнство — це найбільші речі, яких не вистачає цій країні. І я щиро вірю, що ми повинні повернути їх назад, і ми повинні повернути їх швидко. Я думаю, що це одна з найбільших наших проблем. Ось чому наша країна божеволіє. Ми втратили релігію в нашій країні", — сказав Трамп у відеозаписі, який був опублікований у Truth Social.

Експрезидент також висловив думку про те, що наявність Біблії в кожному американському домі є надзвичайно важливою, вказуючи на наявність у нього численних копій цієї книги.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Популярні новини зараз
Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Це моя улюблена книга", — додав він, підкреслюючи, що повернення до християнських цінностей зробить Америку великою нацією знову.

Вартість Біблії становить 60 доларів. У ній містяться слова з пісні Грінвуда «Боже, благослови США», а також Конституція США, Білль про права, Декларація незалежності та Клятва на вірність.

Трамп наголосив на величезній ролі, яку зіграли батьки-засновники країни, заклавши її на юдео-християнських цінностях, і висловив стурбованість з приводу сучасних нападок на ці цінності.

"Я пишаюся тим, що підтримую і заохочую вас отримати цю Біблію. Ми повинні змусити Америку знову молитися", — заявив він.

Експрезидент також звернув увагу на те, що християни відчувають тиск і важливість захисту релігійного контенту.

На сайті, де продається ця Біблія, зазначено, що книга надрукована великим шрифтом, що робить її ідеальною для читання в церкві, на біблійних заняттях, в роботі або під час подорожей.

Дональд Трамп, скріншот: Youtube
Дональд Трамп, скріншот: Youtube

Також ми писали, що Трамп лякає американців "кривавою банею".

Тепер він розповідає виборцям про невідворотні наслідки у тому випадку, якщо його не оберуть президентом США.

"Тепер, якщо мене не оберуть, це буде кривава баня. Це буде найменше. Це буде кривава баня для країни", – вигукнув Трамп під час мітингу поблизу Дейтона (штат Огайо) 16 березня.