Лідер передвиборчих перегонів у Сполучених штатах Америки Дональд Трамп від обіцянок перейшов до прямих погроз.

Тепер він розповідає виборцям про невідворотні наслідки у тому випадку, якщо його не оберуть президентом США.

"Тепер, якщо мене не оберуть, це буде кривава баня. Це буде найменше. Це буде кривава баня для країни", – вигукнув Трамп під час мітингу поблизу Дейтона (штат Огайо) 16 березня, повідомляє POLITICO.

Трамп. Фото: скриншот Youtube
Трамп. Фото: скриншот Youtube

У свою чергу найближчий соратник одіозного кандидата Джонсон вже зпрогнозував перші кроки Трампа на посаді Президента.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Джонсон наголосив на успіхах, досягнутих за час першого президентства Трампа, вважаючи, що це дало колишньому президенту необхідний досвід для більш рішучих дій у майбутньому.

Трамп та путін. Фото: скриншот Youtube
Трамп та путін. Фото: скриншот Youtube

Також спікер висловив впевненість у тому, що за Трампа Республіканська партія зможе повернути під свій контроль Сенат і втримати більшість у Палаті представників.

Джонсон виділив ключові напрямки політики Трампа, до яких, за його словами, належать: посилення боротьби з нелегальною імміграцією, підвищення мит на китайські товари, зниження податків, активізація видобутку нафти та газу, а також скасування деяких регуляторних обмежень.