Спікер Палати представників США Майк Джонсон розповів, що якщо Дональд Трамп знову стане президентом, його наступний термін буде більш динамічним та набагато активнішим.

За його словами, опублікованими у The New Yorker, Трамп використає свій попередній досвід, щоб швидше втілити свої політичні плани.

Джонсон наголосив на успіхах, досягнутих за час першого президентства Трампа, вважаючи, що це дало колишньому президенту необхідний досвід для більш рішучих дій у майбутньому.

Трамп та путін. Фото: скриншот Youtube
Трамп та путін. Фото: скриншот Youtube

Також спікер висловив впевненість у тому, що за Трампа Республіканська партія зможе повернути під свій контроль Сенат і втримати більшість у Палаті представників.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Джонсон виділив ключові напрямки політики Трампа, до яких, за його словами, належать: посилення боротьби з нелегальною імміграцією, підвищення мит на китайські товари, зниження податків, активізація видобутку нафти та газу, а також скасування деяких регуляторних обмежень.

Дональд Трамп
Дональд Трамп

Раніше ми писали про те, що дипломат нагадав, чим відзначився Трамп для України.

Володимир Огризко нагадав про важливий крок, зроблений Трампом щодо підтримки України – початок постачання смертоносної зброї, зокрема протитанкових ракетних комплексів Javelin. Водночас дипломат висловив думку про популістський характер Трампа, особливо коли мова йде про обіцянку "закінчити війну в Україні за один день", яку він розглядає як частину передвиборчої кампанії.