Український співак та продюсер Gena Viter, відомий також як Геннадій Вітер, розповів про свої відносини зі співачкою Настею Каменських та її чоловіком, репером Потапом. За словами Вітера, він і Настя мають спільного хрещеника і завжди підтримували дружні стосунки.

Ця дружба залишається незмінною й зараз. Відносно спілкування з Потапом, Вітер висловив свої зауваження. Вітер відзначив, що його взаємодія з Настею завжди була позитивною і дружньою.

Настя Каменських з Потапом на пробіжці
Настя Каменських з Потапом на пробіжці

Вони підтримували один одного як колеги й друзі протягом багатьох років. Проте, коли йдеться про спілкування з Потапом, Вітер зазначив, що ситуація була іншою.

Вітер висловив свою критику стосовно поведінки Потапа під час певної ситуації, яка, очевидно, була серйозною. Він вважає, що Потап поводився неадекватно або не так, як очікувалося, і це вразило Вітера. Така реакція може бути наслідком недорозумінь або різниці у відносинах між ними.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Настя Каменських, фото: Instagram
Настя Каменських, фото: Instagram

"Для мене Настя Каменських – близька людина. Я її буду підтримувати, а його, ось того чоловіка (Потапа – УНІАН) – ні. Категорично ні. Вважаю, що він не робить якісь правильні речі відносно нашої країни", – зазначив продюсер.

Геннадій відомий український продюсер, який має двох дітей. Однак він приховує їх від світу, наміренно утримуючи їх від загального погляду. У своєму зізнанні він підкреслив, що він має на увазі тільки найближчих до себе людей, яким віддано право бачити і спілкуватися з його дітьми.

Нагадаємо, "Ні стида, ні совісті": Настя Каменських похизувалася собою у Маямі, поки в Україні йде війна

Вам буде цікаво дізнатися Потап несподівано перетворився на Влада Яму: "Пацюк..."