У Єкатеринбурзі спалахнув незвичайний інцидент, пов'язаний із бажанням місцевих жителів отримати компенсацію від однієї з торгових мереж. Все почалося з оголошення власниці мережі "ЖиттяМарт" Івана Зайченка про виплату мільйона рублів компенсації першим 18 особам, у яких було зафіксовано харчове отруєння після відвідин їхніх закладів.

За словами Зайченка, лікарні буквально переповнені людьми, які скаржаться на отруєння продуктами із "ЖиттяМарту"...

Люди, які купують яйця в магазині
Люди, які купують яйця в магазині

Деякі навіть заявляють про захворювання від страв, приготовлені кілька днів тому на фабриках або вживаних у квітні. Проте власниця магазинів визнає, що ідея з компенсацією виявилася "ідіотською".

Через таку заяву місцеві жителі вирішили піти на радикальні заходи, щоб будь-що-будь отримати обіцяну мільйонну винагороду. Повідомляється, що люди почали масово облизувати курячі яйця, намагаючись підхопити сальмонельоз та отруїтися. Такі дії викликали занепокоєння власників мережі, які закликають громадян утриматися від цього небезпечного експерименту.

Популярні новини зараз
Кожен наступний день здаватиметься ще спекотнішим - синоптики б'ють на сполох через аномальну спеку в липні Введення графіків відключень води: "Київводоканал" звернувся до споживачів Негайно повідомте ТЦК або отримаєте штраф до 60 тисяч гривень: українцям приготували нові правила В Україні пенсіонерам дозволили відмовитися від виплат: у чому суть "маніпуляцій"
Показати ще

— Зробіть, будь ласка, щось із цим мільйоном. Я вчора розговорився з покупцем, він сказав, що тепер курячі яйця облизує, щоб заразитися сальмонелою.

— Та ладно? Ти серйозно?

— Абсолютно, люди збожеволіли

Раніше "Росспоживнагляд" зафіксував 18 скарг на гостру кишкову інфекцію від клієнтів "ЖиттяМарту". За словами представників компанії, одразу після першої скарги вони зняли з продажу всю потенційно небезпечну продукцію.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна знайшла, як "вколоти" росіян - поки не розпізнали і не покарали: "Кожен українець без проблем"

Як повідомляв "Знай.uа", українцям підказали, коли відкриється "другий фронт" у Чечні: не вистачає головного

Знай.ua писав, Ангел з "Надприродного" Михайло Коллінз в Києві показав розбиту техніку росіян: "Ми можемо ..."