Вже 6 червня буде потужний молодик у Близнюках: кому із знаків Зодика треба бути обережними, правила дня

Всім чудово відомо, що повний місяць і молодик - енергетично найсильніші періоди, тому часто під час них проводяться різні ритуали.

Відв'язки, закінчення проектів та інше потрібно робити на спадаючий місяць, а ось починати нове - на зростаючу.

Зовсім скоро на нас чекає потужний молодик у знаку Близнюки і вона принесе багато нестабільності та нервозності. Яким знакам Зодіаку треба бути обережними.

Гороскоп, зображення: Pinterest
Гороскоп, зображення: Pinterest

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки
Показати ще

Як домогтися субсидії, маючи борг щодо комуналки: у ПФУ озвучили спосіб

Люди, яким відмовлено у призначенні субсидії на оплату комунальних послуг через прострочену заборгованість понад три місяці, мають кілька шляхів вирішення цієї проблеми.

Насамперед це стосується тих, у кого борг є більшим, ніж 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 гривень).

Вам слід отримати документальне підтвердження сплати заборгованості або укласти договір про реструктуризацію заборгованості із комунальними службами.

Чоловік отримав субсидію на ЖКП
Чоловік отримав субсидію на ЖКП

"Господарі бенкетують у палацах": у ДТЕК відповіли, чому багатих сусідів не торкаються відключення світла

Один киянин звернувся до ДТЕКу зі скаргою на "електричну нерівність" у його районі. Він каже, що у сусідніх будинках електрика залишається, коли у його будинку світла немає. За його словами, це відбувається тому, що у тих квартирах живуть заможні люди.

"А знаєте, де світло є? У сусідньому будинку, де квартири від 100000 $, там живе телеведуча одного каналу, бізнесмени, дітки заможні, а нам, холопам, тільки й дивитися на цей палац до небес. Горить і вдень і вночі, ось вже 2 роки його не стосується відключення.

Електрика, скріншот: YouTube
Електрика, скріншот: YouTube

Готуйтеся до затримання: у яких випадках поліція може повезти чоловіка до ТЦК

Звичайна ситуація, що поліцейські зупиняють чоловіка, який не має при собі військових документів. Якщо це вперше, коли поліцейські стикаються з цією особою, і вона має при собі лише особистий документ, що засвідчує його особу, але не має військового квитка, то поліцейські записують цю інформацію та надсилають її відповідним службам для подальшого розгляду.

Якщо немає повідомлення про цю особу від ТЦК та спецназівців, то поліцейські не мають права затримувати її.

Поліцейські, скріншот з відео
Поліцейські, скріншот з відео

Чоловікам до 25 років потрібно звернути на це увагу: чи можуть вручити повістку

З 18 травня в Україні набув чинності новий закон про мобілізацію, який зменшує призовний вік до 25 років. Це означає, що чоловіки до цього віку зазвичай не можуть мобілізувати, хоча в деяких випадках це все ж таки може статися.

За словами експерта юридичної компанії "Riyako&Partners" Катерини Аніщенко, чоловіки від 18 до 25 років мають стати на військовий облік за місцем проживання чи перебування. Для них основним документом буде приписне свідоцтво, а не військовий квиток.

черги на ВЛК у Києві у Солом'янському ТЦК СП
черги на ВЛК у Києві у Солом'янському ТЦК СП