Нове дослідження Університету Макмастер в Онтаріо показало, що погана дієта може спровокувати запалення в організмі, при цьому продукти з високим вмістом цукру і жиру «переварюють» ваші кишкові бактерії, старіють, ваші клітини і йдуть роки вашого життя.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак не всі бактерії були створені однаково. Отже, якщо ви вважаєте, що «дружні бактерії» були пасткою для продажу жінкам з надмірною вагою, подумайте ще раз - вони швидко стають критичними для багатьох аспектів здоров'я, особливо для контролю ваги. Пробіотики (корисні бактерії) впливають на поглинання поживних речовин, які регулюють ваш апетит.
Якщо вони не в порядку, ви, швидше за все, не в формі. Хороші новини: пробіотики можуть значно прискорити втрату жиру. В одному дослідженні миші втратили 50% своєї надмірної ваги без яких-небудь інших змін.
Вживайте ці продукти, які допоможуть втратити вагу:
Цибуля порей
Половина цибулі-порею містить 5 г пребиотического інуліну плюс 5 м олигофруктозы для балансу цукру в крові.
Часник
Два зубчики прискорюють бактерії L reuteri, пригнічуючи E coli. Ви додатково отримаєте отримаєте грам пребіотиків.
Цибуля
Це високий рівень апетиту - пребіотичні фруктани, а велика частина корисних речовин знаходиться в корені.
Спаржа
П'ять або шість списів і ви отримаєте 6 г пребіотиків. Кулінарна обробка пом'якшує їх ефекти для втрати жиру.
Єрусалимські артишоки
Ці «сонячні цибулини» забезпечують пребіотичний інулін: 3,5 м на 20 г.
Банани
Відмінне джерело олигофруктозы, пребіотик. Вживання двох бананів в день поліпшить кишкові бактерії, щоб зменшити здуття живота.
Соління
Ферментований овоч - головне джерело прибутків. Шукайте соління в морській солі та воді. Оцет обмежує ефекти корисних бактерій.
Зелена квасоля
Бобові з високим вмістом жиру стійкі до крохмалю, пребіотик.
Кавун
Кожен шматочок дає вам 1 г пребіотиків.
Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що коли ми очищаємо яблука від шкірки, автоматично робимо цей фрукт марним для організму. У шкірці знаходяться основні поживні цінності, такі як клітковина і антиоксиданти. Без шкірки яблука стають менш ситними і корисними, особливо в боротьбі з холестерином.