В очікуванні свят, жінки часто сідають на щільну дієту, щоб під час застілля поласувати смачними стравами. Після свят нас починає турбувати зайва вага, яка була набрана під час вихідних.

Як знайти баланс, щоб не готувати своє тіло до вживання жирної і шкідливої їжі і зберегти свій колишній вагу, щоб потім не мучити себе голодовками і різноманітними дієтами з фізичними навантаженнями.

Портал "Знай" розповість як правильне харчування, щоб походи на пікнік не змогли зіпсувати наші форми.

1. Прогулянки
Рясне харчування підвищує в нашому організмі рівень глюкози, погіршує роботу травної системи, гормональної та серцево-судинної системи. Якщо приділяти час для прогулянок щодня по 20-30 хвилин можна виправити ситуацію. Безперервна ходьба на свіжому повітрі підвищує чутливість клітин до інсуліну. Це сприяє нормалізації роботи організму і таким чином ми готуємо тіло до початку виконання кардіотренувань.

2. Томатний сік
Якщо перед застіллям випити склянку томатного соку ми знижуємо чутливість смакових рецепторів, що дає нам відчуття ситості. Після склянки томатного соку ви помітите, як за столом значно менше з'їсте, ніж зазвичай.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

3. Активний відпочинок
Перед святами наша активна діяльність знижується, так як всі думки направлені на проведення часу в галасливій компанії за столом. Не варто відмовлятися від активного відпочинку до застілля і після нього.

4. Пийте воду
Під час свят ми вживаємо більше алкоголю. Всім відомо, що спиртні напої зневоднюють організм і в підсумку призводить до набору ваги, не свіжої зовнішності, слабшають наші нирки і печінка. Алкоголь в дуеті з жирними стравами навантажують наш організм ще більше. Заповнюйте запаси рідини в організмі за допомогою чистої води, уникаючи газованих напоїв і кави.

5. Тренуйтеся
Тренування допоможе привести організм в тонус.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що хумус дуже корисний для талії. Хумус - паста з перетертого нуту, спецій, кунжуту, олії, лимонного соку часнику. Цей продукт містить велику кількість білка. Купити протеїн, який нам дає хумус, грає велику роль в процесі схуднення. Протеїн спалює жирову тканину і сприяє зростанню м'язової тканини. Хумус нормалізує обмін речовин, знижує рівень цукру в крові, насичує організм рослинним білком, виводить токсини з організму, стабілізує роботу серцево-судинної системи, а так само сприятливо впливає на нервову систему. Продукт нормалізує рівень холестерину в крові.