Можна сміливо сказати, що сезон полуниці відкритий, тому настав час насичувати свій організм корисними речовинами, якими володіє ця ягода.
При виборі продукту головне не помилитися і купити трав'янисту рослину, яке не зашкодить.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяВідрізнити натуральну полуницю від хімічної дуже легко. Необхідно звернути увагу на її запах. Полуниця має пахнути полуницею, а вирощена ягода завдяки хімії пахне стороннім запахом. Тому від такої покупки краще відмовитися. При виборі враховуйте той факт, що ягода не повинна мати ідеальних форм і глянсового покриття, мати природний вигляд і бути сухою. Ідеальний зовнішній вигляд продукту говорить про те, що вона однозначно оброблена шкідливими речовинами.
Навіть деякі натуральні ягоди містять нітрати, тому не варто зловживати продуктом, який з'явився на прилавках поза сезону. Нітрати можуть призвести до отруєння.
Полуниця – королева ягід, саме так називають цей ароматний, соковитий, солодкий плід, який є улюбленим продуктом багатьох людей. Її вживають в свіжому вигляді, готують компоти, варення, джеми, додають у випічку і десерти. Ця ягода містить велику кількість корисних речовин, такі як: фруктовий цукор, вітаміни групи В, С, каротин, фолієву кислоту, каротин, пектини, органічні кислоти, залізо, йод, кальцій, марганець.
Полуницю ще вважають справжнім афродизіаком, продуктом, який допоможе розпалити пристрасть, тому вона корисна чоловікам і жінкам. Тим, хто стежить за своєю вагою, дієтологи рекомендують вживати як продукт, який спалює зайвий жир.