До Нового року залишився 71 день - ніби й багато, але ж ми усе завжди робимо в останню мить. Тож чому б цього разу не почати підготовку заздалегідь.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПортал Clutch пропонує навчитися готувати традиційне новорічне блюдо - оселедець під шубою.
Вам знадобиться:
- оселедець
- картопля
- яйце (варене)
- морква
- буряк
- зелень
- майонез
Як приготувати:
Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще
- Помийте, почистіть і відваріть овочі.
- Поріжте оселедець і виберіть з нього кістки.
- Натріть овочі на великій тертці.
- На велике блюдо шарами викладайте інгредієнти в такому порядку: оселедець, картопля, майонез, морква, майонез, картопля, майонез, буряк і знову майонез.
- Натріть яйце і посипте їм салат зверху, поріжте зелень і прикрасьте блюдо.
Дивіться відео-інструкцію
Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як приготувати домашній глінтвейн.