До Нового року залишився 71 день - ніби й багато, але ж ми усе завжди робимо в останню мить. Тож чому б цього разу не почати підготовку заздалегідь.

Портал Clutch пропонує навчитися готувати традиційне новорічне блюдо - оселедець під шубою.

Вам знадобиться:

  • оселедець
  • картопля
  • яйце (варене)
  • морква
  • буряк
  • зелень
  • майонез

Як приготувати:

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще
  1. Помийте, почистіть і відваріть овочі.
  2. Поріжте оселедець і виберіть з нього кістки.
  3. Натріть овочі на великій тертці.
  4. На велике блюдо шарами викладайте інгредієнти в такому порядку: оселедець, картопля, майонез, морква, майонез, картопля, майонез, буряк і знову майонез.
  5. Натріть яйце і посипте їм салат зверху, поріжте зелень і прикрасьте блюдо.

Дивіться відео-інструкцію

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як приготувати домашній глінтвейн.