До Нового року залишився 71 день - ніби й багато, але ж ми усе завжди робимо в останню мить. Тож чому б цього разу не почати підготовку заздалегідь.

Портал Clutch пропонує навчитися готувати традиційне новорічне блюдо - оселедець під шубою.

Вам знадобиться:

  • оселедець
  • картопля
  • яйце (варене)
  • морква
  • буряк
  • зелень
  • майонез

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Вагітна дружина Віктора Павлика здивувала подробицями про дитину: "Плакала пів години"

Ніну Матвієнко позбавив пенсії режим Януковича: "Я грошей не бачила"

Аліна Гросу жорстко відповіла на нападки Олі Полякової: "Нехай заздрить мовчки"

Головне за ніч: Мірзоян показав нову жінку, Дан Балан влаштував Кароль скандал, на Укрпошті відмовилися від рідної мови і кицька Лободи

Показати ще
  1. Помийте, почистіть і відваріть овочі.
  2. Поріжте оселедець і виберіть з нього кістки.
  3. Натріть овочі на великій тертці.
  4. На велике блюдо шарами викладайте інгредієнти в такому порядку: оселедець, картопля, майонез, морква, майонез, картопля, майонез, буряк і знову майонез.
  5. Натріть яйце і посипте їм салат зверху, поріжте зелень і прикрасьте блюдо.

Дивіться відео-інструкцію

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як приготувати домашній глінтвейн.