Неймовірні факти про продукту, які, напевно, знає не кожен.

1. Лимони плавають, а лайми тонуть.
Лайми більш щільні, ніж лимони, тому вони опускаються на дно, коли їх вставляють у воду, а лимони плавають вгорі.


2. Класична кола буде тонути, в той час, коли банка дієтичної коли буде плавати.
Цукор у звичайній колі банку робить більш щільною, ніж дієтична, тому вона падає на дно.
3. Апельсини не завжди помаранчеві. Іноді вони зелені.


4. Вчені зробили діаманти з арахісової олії.
Німецький телеканал попросив ученого Дена Фроста, якщо він і його команда можуть використовувати екстремальне тиск, щоб перетворити багата вуглецем арахісове масло в алмаз. Він зробив це, хоча процес також випустив багато водню, який потім знищив експеримент.


5. Морква була спочатку жовтого або фіолетового?
Голландські виробники пряників 17-го століття в кінцевому підсумку культивували моркву в помаранчевий колір, до якого ми звикли.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще


6. Мигдаль не горіх. Вони насправді є насінням дерев.
Мигдаль, який ви купуєте з магазину не росте на деревах.
7. Люфа фактично сестра гарбуза.
8. Зелений перець - це просто незрілий червоний і жовтий перець.
9. Кешью ростуть на яблуках кешью.


10. Ананаси ростуть на кущах.
11. Арахіс росте під землею.
12. Брюссельська капуста росте на стеблах гілок.


13. Артишоки розпускаються, як квіти, якщо їх залишають рости досить довго.
14. Мед ніколи не пропадає. Ви можете відкрити 3000-річну банку меду і все ще з'їсти його.
15. Полуниця, малина і ожина насправді не ягоди.
16. Банани, кавуни, авокадо, помідори і гарбуза - ягоди.
17. А ви знаєте, що устриці зазвичай живі, коли ви їх їсте?

Раніше портал "Знай.ua" розповів про те, що як показують дослідження вчених, люди, які вживають перші страви набагато ефективніше і легше худнуть, ніж ті, хто дуже рідко їсть перші страви. З приводу даного дослідження почалося багато суперечок, так як люди, які брали у ньому участь їм перші страви, але при цьому вони пили мало рідини. Друга група людей, яка споживала суху другі страви пили денну норму рідини.