Якщо ви любите курячі ніжки, але намагаєтеся харчуватися більш здоровою їжею, спробуйте запікати їх у духовці, замість того, щоб смажити на сковороді.

Головне у цій справі - попередньо замаринувати м'ясо і дати йому час настоятися, пише Clutch.

Що вам знадобиться:

  • курині ніжки
  • майонез
  • рослинна олія
  • чорний і червоний мелений перець
  • коріандр
  • паприка
  • куркума
  • чилі
  • імбир сухий
  • сіль за смаком

Як приготувати:

  1. Помийте курячі ніжки, посипте спеціями.
  2. Поставте у холодильник на півгодини.
  3. Тепер додайте майонез, гарненько все перемішайте і залиште ще на 20 хвилин. Чим довше м'ясо буде в маринаді, тим смачнішим вийде.
  4. Деко для випікання змастіть рослинною олією. Розігрійте духовку до 200 градусів.
  5. Покладіть ніжки на деко і відправте в духовку на 40-50 хвилин.
  6. Перевірте ніжки на готовність - для цього можна проткнути один шматок зубочисткою. Якщо виходить чистий сік без крові - м'ясо готове.

Дивіться відео-рецепт

Популярні новини зараз

Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" похвалилася бронзовою засмагою в міні-бікіні: "Зірка Сходу"

Головний санлікар України Кузін попередив про новий локдаун і третю хвилю ковіду - "Він не зникне"

Олена-Крiстiна Лебідь приголомшила зізнанням про жорстоке побиття: покинув на підлозі в калюжі крові

Дзідзьо після розлучення зі Slavia вийшов у світ з відомою блондинкою: "Неймовірна красуня"

Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв, як приготувати капусняк.