Перша ракетка України Еліна Світоліна вперше прокоментувала роботу з новим тренером Ніком Савіано.

"Думаю, що Савіано як раз той чоловік, який може привнести свій досвід. Для мене це дуже важливо. Я більше дивлюся в майбутнє, в новий сезон, бачу всю картину ширше. Так, це щось нове для мене.

Він багато ділиться своїм досвідом. Він працював з багатьма великими чемпіонами, великими гравцями. Це якраз те, до чого я прагну. У нього є з ким порівняти, він моментально бачить, чого не дістає, що мені слід змінити.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Очевидно, що я не буду вносити широкомасштабні зміни. Я не заграю одноручним бекхендом одразу ж або в наступному сезоні.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Я завжди шукаю, що може допомогти моїй грі, я завжди за те, щоб шукати нові речі, які мені допомогли.

Звичайно, відразу на результатах це не буде відображатися, але я в справі і готова спробувати дати собі найкращі шанси, щоб досягти своїх цілей", – розповіла Світоліна.

Нагадаємо, зараз Світоліна працює з новим тренером Ніком Савіано.

Як писав Знай.ua, Еліна Світоліна припинила співпрацю зі своїм тренером Тьєррі Асьоном.

Спортсменка подякувала тренеру за спільну роботу.

"20 місяців спільної роботи, 8 трофеїв і 3-е місце в рейтингу WTA! Дякую тобі, Тьєрі, за чудову роботу і чудову атмосферу. Настав час рухатися далі. Тьєррі, бажаю тобі успіхів та удачі", – написала Еліна у Twitter.

Нагадаємо, Еліна Світоліна не змогла вийти у чвертьфінал Відкритого чемпіонату США з тенісу – US Open.

В четвертому колі Світоліна поступилася в трьох сетах Анастасії Севастовій з Латвії – 6:3, 1:6, 6:0, і вибула з останнього у сезоні турніру Великого шолома.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

Таким чином, перша ракетка України зуміла повторити минулорічне досягнення, діставшись до 1/8 фіналу US Open, і захистила свої очки.

Світоліна розповіла, скільки платить своїй команді

Перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, скільки витрачає на утримання своєї команди.

"Це дуже депресивне питання, тому що дуже багато грошей іде на команду. Є п'ять людей. Є тато, який рахує всі мої витрати, гроші. Я дуже рідко дивлюся на банківський рахунок. Але ми, напевно, ще не дійшли до того моменту, коли мені скажуть: "Ні, чартеру не буде, буде економ-клас". Але тато тримає мене в курсі всіх фінансових питань.

Це десь між 250 і 300 тисяч на рік. Це перельоти, готелі, витрати, зарплати… Вони живуть у чорній ікрі", – розповіла Світоліна.

Як повідомляв портал Знай.ua, друга ракетка України порвала всіх у США.