Капітан ПСЖ бразилець Тіаго Сілва вважає, що його команда не заслужила вихід у чвертьфінал і звинувачувати арбітра матчу Барселона - ПСЖ (6:1) Деніза Айтекін у цьому не потрібно:

"У мене просто немає слів. Сьогодні ми не грали в футбол. Ми не змогли показати свою гру і упустили вихід в наступний раунд.

Я не виправдовуюсь, але в моменті з другим пенальті фолу на Суаресі не було. Могли розраховувати на пенальті в ворота Барселони і ми. Однак нам не потрібно зараз звинувачувати суддів, так як ми самі не зіграли так, як повинні були", - зазначив бразильський захисник.

Нагадаємо, що Барселона стала першою командою в історії Ліги чемпіонів, якій вдалося відігратися і вийти з турніру далі після поразки в першому матчі з рахунком 0:4.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що гравці Барселони не вірили в можливий камбек після пропущеного голу.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще