У відомому на весь світ Музеї мадам Тюссо в Нью-Йорку з'явився новий експонат. Тепер музей буде прикрашати ще й воскова фігура ірландського бійця змішаних єдиноборств Конора Макгрегора.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Так, фігуру 30-річного ірландця було встановлено в спортивному відділі музею, де також знаходяться статуї Кріштіану Роналду, Ліонеля Мессі та Мухаммеда Алі. Конор став другим бійцем UFC у всесвітньо відомому музеї після американця Чака Лідделла.

Варто нагадати, що екс-чемпіон світу з боксу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер (50-0, 27 КО) зацікавлений в поєдинку проти чемпіона UFC у легкій вазі Хабіба Нурмагомедова (27-0).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомив менеджер Нурмагомедова Алі Абдельазіз, Мейвезер особисто виходив на зв'язок з представниками дагестанця, щоб обговорити деталі можливого бою.

"Ми розмовляли з командою Флойда Мейвезера. Насправді, це він перший вийшов на нас. Ми поговорили з ним, а потім я поговорив з його представниками. Я відразу ж сповістив UFC, тому що ми зобов'язані робити це за контрактом", - повідомив Абдельазіз.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що чемпіон UFC у легкій вазі росіянин Хабіб Нурмагомедов (27-0) отримав пропозицію від Глави Дагестану Володимира Васильєва стати його помічником. Про це розповів сам спортсмен.

"Так, отримав пропозицію стати помічником глави Дагестану, але це ми будемо обговорювати під час наступної зустрічі, яка у нас скоро буде", - передає слова Нурмагомедова ТАСС.

Нагадаємо той факт, що Хабіб Нурмагомедов отримав вищу нагороду Дагестану – орден "За заслуги перед Республікою Дагестан".

Нагадаємо, Мейвезер зробив сенсаційну заяву про дебют у ММА.

Як повідомляв Знай.uа менеджер Нурмагомедова хоче помститися Макгрегору.

Знай.uа писав, Мейвезер отримає космічний гонорар за дебют у ММА.