Міністр закордонних справ Люксембургу Жан Ассельборн відвідає Маріуполь з робочим візитом.

Як повідомляє прес-служба міської ради, делегацію очолять Жан Ассельборн і глава МЗС України Павло Клімкін.

"Метою візиту є ознайомлення з Маріуполем, відвідування лінії зіткнення і обговорення питань подальшої співпраці з головою Донецької ОДА Павлом Жебрівським та міським головою Маріуполя Вадимом Бойченко", - йдеться в повідомленні.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що бойовики "ДНР" обстрілюють насосну станцію першого підйому Південно-Донбаського водогону. Станція знаходиться між селами Василівка і Крута Балка недалеко від лінії розмежування. З цієї станції вода надходить в Маріуполь, в Добропільський, Волноваський і Красноармійський райони.

Крім того, російський політолог Андрій Піонтковський вважає, що найбільша авантюра, на яку може піти Володимир Путін - це похід на Маріуполь.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще