Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBC Тоні Беллью (29-2-1, 19 КО) заявив, що ще до бою з Девідом Хеєм (28-3, 26 КО) не мав ніяких сумнівів в тому, що він виграє цей поєдинок.

"Після закінчення п'ятого раунду я сказав йому: "Ти впадеш, хлопець". Я знав, що він потрапив в мене всім, що у нього було і він був збентежений тим, що на моїй голові була лише маленька подряпина. Уже в кінці четвертого раунду я знав, що у мене є все, щоб закінчити бій. Я важив трохи більше, ніж повинен був і в восьмому раунді у мене був кризовий момент. Буду відвертий, у восьмому раунді я абсолютно знесилів і молився, щоб зловити друге дихання", – розповів Беллью кореспонденту Sky Sports.

Нагадаємо, 4 березня Тоні Беллью здобув блискучу перемогу в бою з Девідом Хеєм, нокаутувавши його в 11-му раунді. Після цієї перемоги Беллью став одним з найбажаніших суперників у суперважкому дивізіоні.

Пізніше стало відомо, що Беллью зламав руку в бою з Хеєм, а Девіду після бою зробили операцію на нозі. Крім того, Хея можуть дискваліфікувати за висловлювання на адресу Беллью перед їх боєм.

Після перемоги Беллью розповів, що готовий до поєдинку з супертяжем Деонтеєм Уайлдером. Тренер Беллью хоче, щоб він завершив кар'єру, а Тоні впевнений, що в реванші поб'є Хея ще швидше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, Хей сумнівається, що Беллью зможе перемогти когось із чемпіонів.