Представники РНБО за ініціативою президента України Петра Порошенка на засіданні 15 березня розглянуть питання щодо введення санкцій проти російського "Сбербанка".

Про це стало відомо з заяви міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, - передає Інтрефакс-Україна.

"Наскільки мені відомо, президент на середу, 15 березня, збирає РНБО України, і я вважаю, що питання можливих санкцій до "дочки" "Ощадбанку" буде включено і буде розглянуто", - сказав Аваков.

За словами глави МВС, російська фіну станова не може й не повинна працювати на території нашої країни, особливо після визнанням паспортів ОРДЛО та підозри про фінансування сепаратистів.

Нагадаємо, українські громадяни вибухнули акціями протестів проти "Сбербанку Росії", який обслуговує клієнтів за паспортами "ЛДНР". Також експерти зазначають, що фінустанова порушила ряд міжнародних норм.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", представники "Сбербанку Росії" скаржаться про систематичні напади на відділення фінустанови протягом останнього тижня.

Активісти прийшли до стін банку та замурували цеглою. Акцію влаштували представники "Азова" (тепер - "Національного корпусу"), які впевнені, що установа країни-агресора не повинна функціонувати на території України.