Кремлівські медіа озброїлися новим аргументом на підтримку "законності" анексії Криму – тепер вони посилаються на думку, яку нібито висловив британський лорд.

Зокрема, у російських ЗМІ почали розповсюджувати інформацію про заяву Річарда Белфа:

"Росія виконала волю мешканців Криму, повернувши собі півострів", - посилаються на його коментар.

На цей інцидент одразу відреагувало українське посольство у Британії, надіславши лист до лорда із вимогою негайно пояснити такі факти або, навпаки, – спростувати їх.

"Весь світ вже давно визнав анексію незаконною", - додають дипломати.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Крім того, вони аргументують свою позицію тим, що саме британська влада свого часу виступила на захист цілісності України – кілька років тому був підписаний відповідний документ ООН.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заступник голови Меджлісу Ільмі Умеров висловив думку, що відповідальність за повернення Криму до складу України лежить саме на Росії, яка відібрала та буквально мілітаризувала півострів.